Nyårsafton

Nu sitter jag här och har inget vettigt att göra. Jag har sminkat mig och målat naglarna och det är en timme kvar tills jag ska till Benny.
Jag är ju sån att jag måste veta när vi ska iväg och så för att inte behöva stressa. Men Benny och hans familj är inte sån. Så när jag ringde och ville veta när vi skulle köra sa Benny bara: "Vi ska köra vid 6 kanske.".
Jag klarar inte av det, jag vill ha en exakt tid.


Hoppas 2008 blir ett bättre år än 2007. Det finns goda chanser för att det ska bli så. Det är ju studenten och sen flytt efter sommaren.

GOTT NYTT ÅR!!

Helgen

Nu har My åkt hem...
När hon kom hit igår gick vi runt lite på stan. Jag bytte böckerna jag fick av Carro och Natta i julklapp mot en bok, en limpenna och en svart penna. Sen va vi ppå H&M och provade lite kläder, men köpte inget. Efter de va vi på Aima och provade lite kläder där också. Jag hittade en tröja jag gillade men jag tyckte den var för dyr. My köpte ett grönt linne.
På vägen hem stannade vi på EKO. Jag köpte en låda med tallrikar, glas, kaffekoppar och bestick. Så nu har jag allt man behöver ha i ett kök. Förutom ett köksbord. Men det köper jag precis innan jag flyttar när jag vet hur stor/liten lägenhet jag ska bo i.

Har bestämt vilken digitalkamera jag vill ha nu. Vill ha en röd Kodak M853. Viveka fick en svart i julklapp så jag har testat hennes och tycker om den. Men den röda är slut överallt och det är inte säkert att de får in den igen. Har inte hittat något ställe som har den gråa heller. Jag vill inte ha en svart, för då tar jag kanske Vivekas nån gång eller hon tar min, och det vill vi inte.
Ska kolla runt på internet ikväll när jag är hos pappa. Får se om jag betsäller eller åker iväg och köper i morrn.
Vill ju ha en på nyårsafton. Jag får inte låna mammas då för hon ska ha den själv, och Vivekas får jag nog aldrig låna.

Vid fem idag ska jag hem till pappa, ska va där till tisdag. Ikväll kommer Benny dit och då ska vi spela Wii. Pappa har ett nytt bilspel nu, ska testa det.
I morrn blir det midag hemma hos Benny och film.
På söndag ska jag bara ta det lungt och på måndag är det nyårsafton.

Annandag jul

I det mystiska paketet var det en helårsprenumeration på Sweden Rock Magazine! Jag fick även 3 Gotthard-skivor och några böcker. Av pappa, farmor och farfar fick jag en förvaringslåda i trä, ett grönt överkast och en startbox från IKEA. Startboxen innehåller grytor, skålar, skärbrädor och annat som man behöver ha i ett kök.
Detta året har jag inte fått något som jag inte vill ha.

Tidigare ikväll var jag och såg Arn med Sara, Benny, mamma, Carro, Natta och Kjell. Den var inte värd pengarna, men den var inte dålig heller. Den var sådär.

Imorrn kommer My hit. Ska möta henne på tågstationen i Kristianstad och sen ska vi gå runt lite på stan. Jag ska övningsköra in till Kristianstad.
När vi kommer hem till mig blir det väl att vi ser en film eller nått.

Jag har nu bestämt vad jag ska göra på nyårsafton. Jag ska va med Benny och vi ska hem till Millas mamma. Bennys föräldrar ska också dit.
Det blir nog kul där. Hoppas jag i alla fall...

Bara 50 minuter kvar...

Nu har jag kommit hem från Benny. Han gav mig en bordsfläkt. För han tycker att det alltid är så varmt hemma hos mig.
Hans föräldrar gav mig 4 väldigt fina ljuslyktor och sidenbäddset. De hade tänkt innan de handlade i år, har inte fått nått jag velat ha innan. Men nu kommer jag nog använda det jag fick för en gångs skull.

Nu är det snart julafton.  :)
Bara 17 timmar tills jag vet vad som finns i det mystiska paketet. :)

Snart julafton :)

Nu har jag också skaffat en blogg... Får se hur ofta jag skriver här. Blir väl nån gång då och då, när det har hänt nått särskilt. Ska fixa till sidan någon gång, så den blir lite snyggare. Ska kanske fråga Benny om han kan hjälpa mig.

I morrn är det julafton
. Längtar... Har hittat ett mystiskt paket som är till mig under granen. Vill veta vad det är.

Ikväll ska jag fira jul med Benny. Ska hem till honom vid halv 6. Hans föräldrar tyckte vi skulle äta julbord då, men jag sa att jag bara ville ha macka med skinka. Så det blir det. Tycker inte att julbord är så gott.
Får julklappar ikväll, av Benny och hans föräldrar har säkert köpt nått till mig också. Det gjorde de förra julen.
Benny sa att han har köpt något som jag inte har sagt att jag vill ha men som han tror jag vill ha ändå. Vill veta vad det är nu! Bara några timmar kvar tills jag får veta.


I år firas julafton hemma hos mamma. Det är de vanliga människorna som kommer.
Har räknat julklapparna som mamma köpt. Och hon har köpt fler till Viveka än till mig. Orättvist!
Fast mina kan ju ha varit dyrare.


På tisdag ska jag och Viveka hem till pappa och få julklapparna han har köpt till oss.
Blir väl att vi spelar en massa Wii också. Det är typ det ända vi gör där hemma sen han köpt det.

Nu är det dags att laga mat och sen göra knäck.

RSS 2.0