Uppdatering

Den 22 maj var jag i Linköping med Jane och kollade på tekniska högskolan. Det var en trevlig dag och jag vill läsa där.

Efter det har det inte hänt så mycket. Gjort allt skolarbete som måste göras. Betygen sattes idag och i år blir det flest MVG för min del. =D

I lördags var jag i Kristianstad. Där fotograferades jag för att försöka bli glasögonmodell. Innan fotograferingen blev jag sminkad.
När det var klart gick jag för att leta klänning till festen på söndag, men jag hittade ingen. Jag hittade en svart sjal, har letat ett tag efter en. Sen var jag, Viveka och pappa på peking och åt middag. Jag testade en ny rätt och det var väldigt gott.

Ikväll var jag, Benny, mamma och Viveka och tittade på dalas sommarshow. Den var rätt bra. Det var ungefär lika mycket falsksång som det brukar vara, men det fanns ju några som verkligen kunde sjunga också.

I morrn ska jag färga och klippa håret, sen sticka till Norje och sätta upp mitt tält. Sweden Rock Festival börjar ju på onsdag. I år har jag 49 band jag vill se. Men jag hinner nog bara se ca 25 st. om jag ska hinna äta också.

Efter SRF börjar studentveckan dvs fester varje dag. Nästa uppdatering kommer kanske någon gång nästa vecka, annars när jag kommer hem från London.
Nu ska jag sova och i morrn innan klippningen är det packning som gäller.

RSS 2.0