Stickning

För två veckor sedan började jag på mitt första mönsterstickade projekt. Som vanligt kan jag ha tagit mig vatten över huvudet. Håller på med en filt med en blombård i början och en i slutet och med hjärtan mitten. Har nyss börjat göra hjärtan, så får se hur långt jag kommer innan garnet tar slut eller jag tröttnar.
Har inte gjort klart de blå strumporna än så funderar på att börja på den andra för lite variation. För tillfället har jag bara två projekt på stickorna och förutom filten är det ett par lila vantar, men de var inte så kul att göra...
På virkfronten är det nästan tomt. Har evighetsfilten av restgarner och en nyss påbörjad sjal i rosa.

Hittade en tävling hos symaskineriet innan, man kan vinna en helt ny symaskin. Det skulle passa mig perfekt eftersom jag inte har någon. Får åka till Nina eller mamma när jag behöver sy något...


Nu är det dags att börja med dagens middag. Det blir tunnbrödsrullar med fjällskav och kantareller.

Pay It Forward - PIF


Hittade denna på Cillas blogg och tyckte det lät kul. :)

R.I.P.

Fick veta nu, för inte alls länge sen, att Steve Lee dog i en trafikolycka utanför Las Vegas igår. Han var den enda som skadades.
Det känns jättesorgligt. Den melodiösa hårdrockens bästa vokalist finns inte mer. Kommer aldrig mer att få se honom live, den energin som han alltid hade på scen var speciell.
Kommer Gotthard leva vidare? Kommer det någonsin bli lika bra utan Steve?
Jag fick i alla fall träffa honom en gång. Det plus alla bra konserter är bra minnen.
Just nu sitter tre Gotthard-skivor i stereon. Lyssnar och är lite ledsen...

Vila i frid Steve Lee.

RSS 2.0