Helgen

I fredags var jag och Benny hemma hos Milla och Fredde och tittade på Let's Dance. Malin (Millas syster) och hennes kille (kommer inte ihåg vad han heter) var också där. När Let's Dance var slut spelade vi Kvinna mot Man. Det var kul.

Igår var jag, mamma och Viveka i Kristianstad. Jag tittade på balklänningar och provade några. Men det var inte någon som var jättebra.
När vi kom hem letade jag bilder på klänningar på nätet. Och hittade en som såg ut precis som jag tänkt att jag ville ha. Så här ser den ut.
image1

Jag ska fråga Caroline om hon kan sy en sån till mig, annars får jag leta i affärer efter en sån.

I gårkväll var jag och Benny hemma hos Milla och Fredde igen. Vi tittade på två filmer. Den första var dålig och jag kommer inte ihåg vad den heter. Efter den såg vi Final Destination 2, som var väldigt bra.

Idag har jag pluggat svenska, har prov i morrn.

Nu ska jag titta på film och sen sova....

=D =D =D

Jag klarade det!! Nu är jag glad! Skönt att det är över nu...

Vill ut i morrn, men ingen vill me till K-stad.... Så jag blir nog hemma och tittar på Let's Dance med Benny.

Kemi-prov i morrn också. Ska läsa igenom sidorna en gång nu..

Träning

Nu har jag vatt och tränat Powerbox. Det var jobbigt, känns i kroppen att jag kommer få träningsvärk i morrn.

I morrn ska jag köra halkan och sen ha körlektion. Så ingen skola i morrn.

Nu ska jag in i duschen och sen sova...

Sjuk... =(

Nu har jag gått och blivit sjuk, har ont i magen. Men i morrn måste jag till skolan för då är det fysikprov. Och nästa vecka är det historiaprov, kemiprov och HALKA. Måste även skriva klart min del till projektarbetet.

Men nu till roligare saker. Senaste nyheten om Sweden Rock Festival!
"På fredag, den 18 januari kl 15.00 kommer Sweden Rock Festival att släppa ännu ett band som är klart för 2008. Det är inte frågan om en "headliner" utan en mycket exklusiv bokning av ett band som kommer att återförenas på Sweden Rock Festival och där göra sin första spelning tillsammans på 20 år och dessutom den enda spelningen i Europa i sommar."
Både jag och mamma tror att det är Guns 'n' Roses.

På fredag är det Let's Dance och det ska ses hemma hos Fredde och Milla.

Och nu ska jag hjälpa syster med hennes engelska-läxa.

Vad har hänt sen sist?

Nyårsafton
Den va väldigt lyckad. Jag hade jättekul och det va en av de bästa i mitt liv.
Ingela och Inge hade lagat god mat, förrätten tyckte jag var godast. God dricka var det också.
Inge stod i baren och blandade drinkar till alla. Jag fick en Piggelin (päronvodka, piggelinglass, nån grön sak, och fruktsoda) innan maten, den var god, sen blandade han en Sug-min som var en väldigt mysko drink med en blåröd glass i (den var inte god, varken glassen eller drinken). Så den drack jag inte... Jag fick en annan drink i stället, såg inte vad han hällde i den men den var god.
Benny drack Teqila(?) och tyckte att det var rätt gott.. Han drack även en B52. Det är en shot med tre sorters sprit i som man sen tänder eld på. Men han ville inte släcka den själv denna gången (han har ett brännmärke i handen efter julafton).
Jag dansade även lite bugg med Fredrik. Det var kul, men jag blev helt snurrig efter en stund.
Kl 12 gick vi ut och smällde raketer. Jag fick väldigt bra bilder... Vi drack Asti Cinzano på 12-slaget. Det var gott, men jag fick inte så mycket. Jag fick mest skum i mitt glas.

2008 än så länge
I tisdags var vi (jag och mamma) hos mormor och fikade. Natta, Kjell och Jörgen var också där.
Sen har jag inte gjort så mycket mer. Har haft två körlektioner som gick bra, fast det var snö och halt. Har även börjat skriva på historiearbetet, har inte kommit så långt än men föhoppningsvis blir jag klar i tid.

Detta inlägg kan vara lite flummigt för jag är trött. Och nu ska jag nog sova.

RSS 2.0