Sabaton...

Sabaton va lika bra som de brukar va. :)
Första förbandet, Morifade, va ingen hit. Men Sonic Syndicate va bra. Älskar sångarens röst. :)
Sabaton körde inte samma låtar som tidigare i år. Fast jag fick höra mina favoriter. :)

Idag har jag mest varit depp. Har i princip inte gjort någonting.
Förutom att jag va hos Sandra en stund. Tittade på medan hon höll på att julpynta och lysnade på lite julmusik.

Nu håller jag på att tvätta. Sen ska jag sova igen....

Sabaton

Julmys och kravallen i torsdags va kul. Finns inte så mycket att skriva om det. Bilderna på bilddagboken säger allt.

Igår gjorde jag inte så mycket. Kvällen spenderades hos Johan och Daniel. De spelade wow och jag satt och störde dem. :P

Idag va jag på skivlagret för Sabaton va där och signerade skivor. Så jag har min "The Art Of War" signerad nu. :D
Eftermiddagen har inte varit så glad. Så nu är jag inte alls på humör för att gå på Sabaton-konserten. Men förhoppningsvis kan Daniel få mig att tänka på annat innan vi ska dit. Annars får jag hoppas att musiken och folket på konsert & kongress gör så allt blir bra igen.

Nej, nu ska jag fixa till mig och sen sticka till Ryd en stund innan det är dags att dra in till stan.

Tatuering.

Gjorde inte så mycket i helgen, tog det mest lugnt. I lördags va jag först ute och gick en rätt lång runda med Sandra sen pluggade jag lite kemi. På kvällen fixade jag och Sandra middag hos mig, sen gick vi till henne och kollade på Peter Pan, pratade och lyssnade på Rockklassiker. Mattias va också med då. Sandra satt och sydde på overallen och jag satt och stickade på Vivekas halsduk.
I söndags gjorde jag typ ingenting.... Va hos Jacky en stund på kvällen och snackade lite med honom....

Måndag, tisdag har de vatt skola. Idag åkte jag in till stan med Fredrik, Alexander och Ola när vi slutat. Jag gick till Red Cat och snackade med tatueraren. De hade tappat bort lappen med mitt nr så de va därför de inte hade ringt. Så nu ska jag göra tatueringen där den 18 mars nästa år. Bild på hur den kommer se ut finns på bilddagboken.
Köpte även en termosmugg idag och letade efter en jacka, men hittade ingen som satt snyggt.
Bokade om tågbiljetten tillbaka till Linköping efter jul. Skulle åkt tillbaka den 4 januari men ska fira nyår här nu, så ska åka hem den 30 december i stället. När jag kollade på biljetten för en liten stund sen upptäckte jag att det står: "Giltig söndag 30 nov 2008"! Så i morgon efter matteföreläsningen ska jag in till stan och försöka fixa det. Fast jag har egentligen inte tid. För 18:30 är det julmys med VI-Ling. Och jag måste hinna duscha och fixa till mig innan.
Det är även kravall i morgon kväll. Ska nog bli kul. Fredrik köpte vin till mig idag som jag ska dricka på mellanfesten hemma hos honom i morgon.

Nu ska jag sova. Så jag orkar va vaken hela kvällen/natten i morgon.
Blir nog ett inlägg på söndag om inte innan. Måste ju berätta om Sabaton-konserten som är på lördag....

Betnér och mattedugga

I onsdags va de mattedugga nr 3. Gick inget vidare. Kom inte på hur jag skulle göra på en av uppgifterna och den där man skulle räkna ut längden på en kurva gjorde jag nått fel på. Fick svaret till 0, och det kan ju inte va rätt.
Men kvällen va jättekul. Jag, Daniel och Mattias va och såg Magnus Betnér. De sista 10 minuterna va bäst!

Igår gjorde jag inte så mycket. Va hos Sandra en stund, läste lite och fixade till några gamla bilder på datorn. Har försökt ta tag i halsduken jag började göra till Viveka för ett år sen. Om jag blir klar får hon en mjuk julklapp av mig i år...

Idag hade vi lab 2 i organisk kemi. Jag och Sandra kom fram till att Daniel inte brydde sig om säkerheten så mycket. Han använde inte handskar varken när han höll på med 18M saltsyra eller natriumdikromaten (det är GIFTIGT, en stor döskalle på burken).

Satte ihop bilderna Sofie tog på mig på studenten.Hade lite tråkigt.
Studentdagen

Jag va glad den dagen.

Nu ska jag plugga lite kemi och tvätta. Ikväll blir de film(er).

Veckan

Det där med att skriva oftare höll inte så länge...

Den senaste veckan har varit väldigt bra.

I fredags va jag och Koffe hos Jacky och spelade Wii. Vi spelade Super Mario. Gick sådär... Till slut gick vi över till att leka med bilder från Pallen. Visste inte att man kunde ha kul så länge med lite bilder och Wii.

I lördags va det ovveinvigningen och LEGO trippen. De va väldigt kul, fast lite lerigt. Va på mellanfest en stund hos Jacky (Koffe va där) och sen drog jag med dem till Elina. De va trevligt. Även kravallen va kul.
Jag, Jacky och Koffe gick därifrån samtidigt och de följde med hit. Min granne satt ute i korridoren och bjöd in oss på efterfest.... När vi kommit in i min lägenhet däckade Jacky på min säng. Så han fick sova här den natten, snäll som jag är... Orkade inte gå på efterfesten...

Denna veckan har varit rätt slapp än så länge. Lite föreläsningar och lite lektioner. Matten börjar bli lite jobbig nu, får börja lägga ner lite tid på den....

Nu ska jag fixa lite mat, sen blir de kanske lite Wii hemma hos Jacky.

Effektiv

Hade lab 1 i organisk kemi i morse. Denna kursen gör jag med Sandra och Daniel. Vi va väldigt effektiva idag. Vi gick från labsalen vid 11 och 12:05 lämnade vi in labrapporten. Känns väldigt skönt att ha den gjord.

I morrn är det overallsinvigning och sen LEGO trippen (kravall). Ska nog bli kul. Men jag måste sy fast alla knappar innan halv 7 i morrn kväll. Får se hur de går med det.

Nu ska jag vila lite så jag orkar sy fast några knappar idag/kväll.

Kanppar

Har varit sjukt trött idag. Jacky och Koffe va här och kolla på film igår. Vi såg psycho/skräck-filmen: The Hills Have Eyes, sen kunde jag inte sova. Så jag va vaken till halv 3 typ, sen sov jag dåligt/oroligt resten av natten. Va segt på föreläsningarna idag.

Körde och köpte ca 80 knappar idag. Ska sy fast dom på overallen, så de står Jannika. Började även sy, men har tröttnat nu. Nu står det JA, och ett märke till är fastsytt.

Nu ska jag nog läsa lite, kanske sy fast ett märke till och sen sova.

Filmkväll

Filmkvällen igår va trevlig. Vi blev bara fem stycken, men de va kul ändå. Vi såg Disturbia först och de andra skrattade åt mig när jag hoppade till.
Sen hade vi såklart lite kuddkrig. :)
Och som vanligt så somnade jag när vi såg Blade. Har aldrig sett den filmen utan att somna. :P

Idag har jag gjort lite kemiuppgifter, är fortfarande en lätt kurs. :)
Har även vatt och fikat med Sandra och Daniel. Daniel bjöd idag. :) Så jag får väl bjuda tillbaka nån dag. Va godaste kaffet jag druckit på länge.

Jag borde gå till hemköp och handla, men det kommer bli jobbigt att bära hem maten.... Tyvärr så måste man ju ha mat för att överleva.....

Nu ska jag göra något annat. Kanske gå till affären...


Upptäckte nyss att jag har två låtar som börjar exakt likadant.
Rock Of Ages - Def Leppard
Pretty Fly (For A White Guy) - The Offspring

Kyla

Antingen är det bara väldigt kallt överallt eller så håller jag på att bli sjuk. För jag fryser hela tiden.

Blev inget filmmys igår... Snackade med folk på msn och sen va jag ute och gick.  Gick hemifrån vid 9, när jag va i Ryd gick jag till Jacky en stund och satt och snackade med honom. Kom hem igen vid halv 1....

Idag hade vi första lektionen i Organisk kemi. Det va lite segt, så jag gick efter halva. Har även haft en matteföreläsning och snart börjar mattelektionen.

Ikväll blir de filmkväll med Sandra, Daniel och de andra som kommer. Vi har bokat g-punkten.
Lediga i morrn, så vi kan se film hela natten.

Nu ska jag dra mig tillbaka till skolan....

Mys

Just nu känner jag bara för att krypa ner i en skön soffa med en kopp te och en kärleksfilm (nån att mysa med skulle inte va fel heller). Men jag har bara en kopp te. Äger ju typ bara thriller- och skräckfilmer.
Men jag måste göra en del kemiupgifter till och kolla på uppgifterna som ska gås igenom i morrn.

Så jag har inte tid att sitta här heller. Men det blir nog lite filmmys med mig själv och en kopp te ikväll.

Helgen

Nu har mamma och Viveka precis åkt hem. Det har varit en trevlig helg.

I fredags när jag och Viveka kommit hem, kom Jacky och Koffe hit. Vi köpte pizza och snackade om UV-kravallen innan den kom. Jacky undrade hur han kunde få iden att rulla ner för trappan... Ingen visste varför.
När vi precis ätit klart kom Sandra hit. Vi skulle se en film, men kunde inte bestämma vilken vi skulle se så vi spelade monopol i stället. Efter 3 timmar gav Viveka och Koffe upp, jag vann stort. Hade 11 hotell och alla 10000-sedlar.

Igår va jag och tittade på paintball-tävlingen en stund med Sandra. De va lite kallt, blev så kall om fötterna att jag inte kände dem när vi gick tillbaka till cyklarna. När jag kom hem va mina fötter väldigt röda och tårna lite blåa. Precis när fötterna tinat igen ringde mamma och sa att hon satt på bussen. Så det va bara att gå ut och möta henne vid hållplatsen.
Vi satt och snackade en stund, sen lagade mamma maten. Jag slapp laga middag! =D Det  blev väldigt gott, kyckling med vitlöksost och bacon, strips och tomat/basilika-sås till. MUMS!
Sen somnade mamma i min säng och Viveka låg på golvet och va väldigt osocial så jag gick upp till Sandra och satt där och pratade med henne en stund.

Nu ska jag räkna lite matte, sy på några märken på overallen och sen ska jag på bio. Ska se nya Bond-filmen...

RSS 2.0