Tävling

Jag hittade en tävling på Nelly.com idag. Man ska designa en sko och de 10 skor som fått mest röster när tävlingen är slut går vidare. Sedan är det en jury som väljer vinnaren. Vinnaren får presentkort på resor för 20 000 kr, sin sko producerad och såld på Nelly.com och ett presentkort på Nelly.com för 10 000 kr.
Så gå in och rösta på min sko! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!




Tack på förhand. :)

Blue eyes

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll.
Kvällen började med en middag med Jocke på Taste. Där träffade vi nästan hela Sweden Rock gänget och jag fick höra "Där har vi ju Blue eyes". Blue eyes, eller blåa ögon får jag nog vara ett tag. Allt är Peders fel, han blev helt till sig av mina ögon på Sweden Rock.
När Jocke sedan var tvungen att gå till jobbet blev det en liten sväng på stan och sedan tillbaka till Taste för att lyssna på Supreme Majesty. Det var en bra spelning ikväll, fast sångaren pratade på gränsen till för mycket...

Nu är det sovedags och nya tag imorgon med lite plugg och kanske en tur till stranden.
Gonatt!

Jag lever...

Nu är det snart ett år sedan jag publicerade något här senast. Har tänkt skriva flera gånger, men sen har det inte blivit något med det.
Jag lever i alla fall och det är ju bra. Det har hänt så mycket sen senast jag skrev så jag börjar helt enkelt om på nytt.
Får se om jag kan skriva lite då och då under resten av sommaren och under hösten. Har planer på att lägga ut bilder på årets skapelser. I julas dammade jag av en gammal hobby och nu är jag fast igen. Ett antal hundralappar har lagts på material och mönster under våren.
För er som inte vet vad det är så har jag börjat sticka och virka igen. Har stickat mössor, vantar och en babykofta. Har planer på mer och får se när jag börjar. Jag gör även amigurumis och stickade nallar. De blir så söta att jag har jättesvårt för att ge bort dem. Men tre stycken har jag lyckats ge bort, efter att jag tagit kort på dem. Senast påbörjade nallen är en cirkusapa och sen har jag en lång kö med nallar jag ska göra...
Gav bort en kanin till Camilla i våras och efter det fick jag en beställning på tre stycken. Ska få betalt för dem när de är klara också. :) Så funderingar finns på att börja sälja lite nallar för en extra inkomst... Hinner göra 3-5 stycken på en vecka, lite beroende på hur stora de är och hur mycket tid skolan tar.

Om jag har några läsare kvar efter detta uppehåll och ni skulle vilja ha en nalle är det bara att lämna en kommentar. Alla djur går att göra på ett eller annat sätt. Om jag inte har något bra mönster som fungerar får jag fundera på hur man kan göra och då tar det givetvis längre tid att göra. Senaste problemet är hur man kan göra en kobra på ett bra sätt.

Det var allt för inatt. Ha det bra så länge.

RSS 2.0