På riktigt

Nu händer det verkligen på riktigt. Idag sa jag upp min lägenhet. Ska lämna nyckeln den 1 september...
Det som är kvar att fixa är adressändring, boka släp om vi inte får lastbil, tömma och städa lägenheten. Sen är det klart.

Det kommer bli så bra. :)

Sambo på riktigt

Det är glest mellan inläggen nu. Men det blir kanske bättre när jag kommer hem igen...

Det som hänt sen senast är tivolirock, Koffe har åkt hem, jag var "djur i bur" på jobbet och en väldig massa planering.

Årets tivolirock var toppen. Det var bra och trevliga band. Mest tryck var det på Babian och The Sounds. Men mest och bäst drag var det på Babian och Lillasyster - Dagens bästa konserter.
Med mig därifrån hade jag fyra signerade skivor och en tröja.

Måndagen efter, den 13 augusti, åkte Koffe hem till Linköping. Sedan dess har vi pratat med varandra i telefon 2-3 timmar varje kväll. Det är väldigt trevligt. Ibland blir det inte så mycket prat, då sitter vi bara och lyssnar på varandra andas och gör något annat samtidigt...

Torsdagen samma vecka var det som vanligt inte så mycket att göra på jobbet, så Monika skickade in mig i ett dragskåp. I närmre tre timmar satt jag inne i dragskåpet med luckan helt nerdragen och gjorde rent. Det var fullt av rost och kemikalierester där. Men när det var klart såg det nästan ut som nytt.
När man sitter inne i ett dragskåp är man "djur i bur" och får inte matas enligt Timea. Fast denna gången togs det inga foton, som det gjordes när Cornelia satt inne i ett annat dragskåp.

Förra helgen spenderades hos pappa. Väcktes av åskan lite efter fem på lördagsmorgonen. Det var väldigt nära för jag har aldrig innan hört det smälla så högt som det gjorde.
På söndagseftermiddagen blev det fika hos Arvid, ute i ingenstans utanför Hässleholm. Var för en gångs skull nästan kul att träffa farmor. Med mig därifrån hade jag receptet på hennes underbara sockerkaka. Måste testa göra den någon dag...

Denna veckan har det varit lugnt på jobbet. Har gjort ungefär samma sak som alla andra veckor. Fast igår sat jag i fyra timmar och gjorde en massa klisterlappar. De skulle användas till nya provburkar på avloppsrundan. Gjorde nog ett femtiotal lappar. Sen skulle nya burkar hämtas och lapparna sättas dit. Så det var ju en del klipp och klistra men det är ju roligt, så det gjorde inget att jag fick det jobbet.

Kvällarna denna veckan har använts till att plugga lite Linjär Algebra och planera en massa. Både resa och flytt har planerats. Det ska genomföras så fort jag kommer upp till Linköping.



Under större delen av våren har vi bott tillsammans i min lägenhet, men betalat "dubbel" hyra, Koffe sin hyra och jag min hyra. Men i början av september blir det ändring på det. För då flyttar jag till Rydsvägen 102 C. Det kommer bli toppen. :)
Det blir så för min hyra kommer höjas och då jag inte får något bostadsbidrag tycker jag inte att jag har råd att bo kvar i lägenheten på Colonia.
Så när jag kommer hem ska flyttlådorna ner från vinden och alla mina prytlar ska packas ner. Efter nolle-p kommer flyttlasset gå. Det enda som behövs är flytthjälp med bil och dragkrok eller lastbil.

Den planerade resan ska gå till London i början av November. Det kommer bli så många dagar som schemat tillåter. Om det går så ska vi bo hos Helen, för det blir mycket billigare och så får man ju träffa henne också. Ett till stort plus med att bo hos Helen är att det är ungefär en kilometer till The Garage, klubben där Gotthard ska spela. Gotthard-konserten är den största anledningen till att vi åker dit.

I helgen händer det inte så mycket. Ska till mormor och fika på söndag för hon fyller år nästa vecka. Sen på söndag kväll ska jag träffa Sara Ingvarsson en stund. Det ska bli trevligt, har inte träffat henne sen i julas (räknas inte att jag sprang på henne på studentdagen på furulund i juni).

Nu ringer snart Koffe, så ska snacka med honom ett par timmar och sen (eller under tiden) ska jag fixa lite bilder.

Ha det bra, för det ska jag ha!

"Spenat, inkörsporten till tyngre grönsaker"

Den senaste veckan har varit bra. Det har gått bra på jobbet och kvällarna har varit myspys med Koffe. :)

På jobbet denna vecka har det varit en hel del ensamarbete. Jag har börjat gå alla rundor i fabriken ensam och klarar även av alla analyser. Sen fick jag ett träningspass i torsdags. Hissen var sönder så jag fick springa i trapporna upp till fjärde våningen. Det var riktigt jobbigt. Men som tur var så var hissen lagad i fredags...
Men det bästa denna veckan var min lediga dag i onsdags.
Den  spenderades tillsammans med Koffe. Vi började dagen med att åka in till marknaden i Sölvesborg. Jag hittade två planscher jag velat ha länge och Koffe hittad solglasögon. Det var olidligt varmt så vi tog bilen ut till sandviken. Där blev det lite bad, vattnet var riktigt varmt och skönt, sen åt vi mackorna vi hade med oss. När vi sen skulle sola gick solen i moln. Vi låg där en stund och frös lite. Men när solen inte kom fram igen packade vi ihop och körde hem.
På vägen hem blev vi stannade i en poliskontroll och jag fick blåsa och visa körkortet. Så nu har det också hänt.

Annars har det inte hänt så mycket. Var inne på medeltidsmarknaden idag. Köpte en vetekudde och ett gott bröd...
Igår kväll var vi inne i stan och åt med pappa, sen försökte vi vinna en nalle på tivolit, men det gick sådär.
Var på bio ikväll också, såg Ice Age 3. Den var rolig och hela filmen kändes mer levande med digital 3-D som den visades i.

Nu ska jag se klart Resident Evil, som jag har slötittat på under tiden som jag skrivit.

RSS 2.0