Ballottning

Idag var det ballottning... Det var lite nervöst innan...
Jag ska gå på balen med Christoffer Kiaer och en annan tjej men jag vet inte vem.. Jag ville ju gå ensam med en kille, men så blev det inte... Men balen blir nog en oförglömlig kväll ändå.

Jag skrev historiaprovet precis innan ballottningen... Det kändes som om det gick väldigt bra. Jag hoppas jag får ett VG på det..

Klockan 6 i morrn ska jag ta tåget till Linköping så nu ska jag sova.

Hemma igen

Nu har jag varit hemma i några timmar och hunnit äta och packa upp....

Provet igår gick väl bra... Mattedelen tyckte jag var väldigt lätt, men fysiken gick inte så bra.
Efter provet var Fnollk och Anollk utanför och bjöd på grillad korv och godis. Jag pratade mest med en tjej som heter Maria. Hon läser teknisk fysik termin 2 nu och det är hon som håller i nollningen till hösten.
Jag pratade även med några tjejer som gjorde provet och vi pratade om lite allt möjloigt. Men de blev hämtade så de stannade inte så länge.
Jag fortsatte prata med Maria och vi var med och spelade kubb med fyra killar (Farre, Simon och två till som jag inte minns namnet på). Jag, Simon och en till mötte Maria, Farre och den andre killen. När Marias lag hade en kubb och kungen kvar att slå ner och Farre hade sista pinnen så sa Farre: "Jag kastar den på kubben och så studsar den tillbaka och fäller kungen". Men det gjorde den inte så vi vann! =)
Efter matchen bestämde jag, Farre, Maria, Simon och den ena killen att vi skulle gå ut senare på kvällen. Alla åkte hem till sig, då var klockan typ sju. Vid nio ringde Farre mig och sa att han bara skulle duscha sen skulle han komma in till stan. Men vi fick inte tag på Maria för hennes mobil hade dött.
En halvtimme senare fick jag ett sms från Maria. Hon skrev att hon åkt hem och inte orkade ta sig in till stan igen men att vi kan gå ut nästa gång jag är i Gbg. Efter det messade Farre och sa att de andra killarna inte skulle ut förrens vid 12 så han skulle stanna hemma. Så då blev jag också kvar hemma..

Men fast det inte blev någon utgång i gårkväll så var det ändå en lyckad helg.
Hoppas jag kommer in på Chalmers så jag kan flytta dit till hösten.

Nu blir det lite historiaplugg, ska skriva provet på onsdag för på torsdag ska jag till Linköping.

Länge sen.....

Nu var det länge sen jag skrev igen... Orkar aldrig ta mig tid att skriva....
Men nu hinner jag igentligen inte skriva för jag ska packa och duscha och sen sova...

I morrn eftermiddag åker jag till Göteborg för att på lördag skriva Matte- och Fysikprovet på Chalmers. Sen vet jag inte vad jag ska göra på kvällen men om Vivi inte har bestämt något kan vi nog göra något. det var ju länge sen jag träffade henne sist.

Ska skriva när jag kommer hem från Göteborg eller försöka ta mig tid att skriva i alla fall....

RSS 2.0