Obeskönt

Vi hade kul igårkväll. Alla fyra ville sitta i sängen, men det var väldigt trångt. Det var väldigt mycket gemenskap...
Vi tittade på Blade 2, sen hade vi lite kuddkrig. Sen försökte vi lägga oss så att alla fyra fick plats i sängen och kunde ligga bekvämt. Vi lyckades nästan.
Daniel tyckte det var obeskönt att ligga så många i sängen.... Jag låg ihoptryckt vid väggen. Hade knäna nästan ända upp i ansiktet... Men när Mattias och Sandra reste sig för att gå hem blev det beskönt. Vet inte riktigt hur mycket klockan va när de gick hem. Men Daniel stannade till lite efter 2.
Han spelar WoW. Så vi gjorde en gubbe och gick in och skrev till Benny. Det tog jättelångid innan han kom på vem det va. Vi skrev t.ex. "Du känner ena halvan av oss" och "Gissa på ett namn eller flera på j". Det första på j han gissade på va Johan, och när skickade de, sa jag till Daniel "Han kommer skriva Johan.". De va rätt kul.

Nu håller jag på att färga hela håret grönt. Sitter med färgen i håret nu och ska snart skölja ur den. Sen ska jag baka en kladdkaka som vi ska ha när vi pluggar ikväll. Men innan jag kan baka ska jag gå upp och låna 2 ägg av Sandra, hoppas hon är hemma.
Om en timme är det välkomstmöte i G-punkten för alla nyinflyttade här på Colonia.

Nej, nu måste jag skölja ur färgen. Bild kommer kanske senare idag, annars någon dag denna vekcan.

Nollesits & nolledisco

Igår efter skolan klippte jag Daniel. Det blev bra, fast han inte trodde det när jag höll på. Det var ju första gången jag klippte någon med en sax...

Igårkväll var nollesittningen. Jag har inte haft så kul innan som jag hade då. På sittningen satt jag mellan Jonas Friberg, som bor med Fredrik, och Albin Karlsson, som blev väldigt full. Det var god mat och rolig underhållning.
Speciellt när  LiKören sjöng en sång till alla tjejer där. Varje tjej hade en kille bakom sig som sjöng....
Vi fick se vilka FuLing är och årets nolla korades. Årets nolla var med på alla aktiviteter, och när de gått igenom hela schemat var det 6 st kvar, även jag. Sen kom utslagsfrågan: "Hur många hävöl gick det åt under nolle-p?". Jag gissade på 1500. Rätt svar var 1842. Carl-David var närmast, han gissade på 1840, så han blev årets nolla 2008.
Efterrätten var panacotta, men jag och Jonas kom fram till att det var marshmallows med kolasås, för det smakade som det.

Efter sittningen var det dags för mellanfest. Vi var några stycken som gick hem till Adam, nån kille som bor på 9A (ett hus från mig), men han hade ingen stereo. Så vi flyttade mellanfesten till mig...
Mattias var väldigt full när vi gick härifrån till discot. Men Krister låg under soffbordet. Som han sa när han kom hit: "Är väl lika bra att jag lägger mig här direkt."
På discot dansade vi mycket. Nu känner man ju många fler än man gjorde på räkphesten, så när jag tappade bort de jag kom dit med fanns det fler att dansa med. Jag hade väldigt kul. Fast det kom en kille som började dansa bakom mig med sina händer på mina höfter.... Jag försökte bli av med honom, jag visste ju inte vem han va, men det var väldigt svårt
 och det tog väldigt lång tid innan jag lyckades. Jag var tvungen att lämna dansgolvet och gå upp en runda innan jag var av med honom... Men sen fortsatte jag dansa och vi va på dansgolvet tills vi blev utslängda när de stängde.
Det var kl 3, men vi stannade kvar utanför till lite efter 4. För vi letade efter en efterfest, men alla var tråkiga. De skulle hem och sova... Jag satt på vindbryggan och pratade med Dean, Albin och en ur min nollegrupp (minns inte vad han heter).

Idag när jag vaknade hade jag ingen röst kvar och förkylningen var mycket värre.
Men jag behövde i alla fall inte städa själv. Jag fick Daniel att skriva på en lapp igår att han skulle komma hit och städa min lägenhet. Han kom och hjälpte mig, snäll som han är.

Nu kommer snart Mattias, Daniel och Sandra hit. Vi ska se film...
Så nu måste jag diska, så jag hinner det innan de kommer.

Hmm... Inte mycket nytt

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev senast.

Bodycombat var inget för mig. Jag slår hellre på någon än att låtsas slå på någon... Så jag håller mig nog till boxen.

Igår var jag och såg Arn. Såg den med Fredrik, Mattias, Alexander, Daniel och en kompis till Daniel som var här.. Den var bra, men jag saknade vissa delar.

Det känns som vi göra samma sak varje dag i skolan. Men vi har ändå kul på rasterna och när vi försöker göra uppgifter. Idag skulle jag och Daniel göra lite kemi, men han tyckte jag skrev/räknade för söligt så han satte postitlappar på olika ställen i min bok och på mig....

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas jag mår bättre i morrn. För det är sittning i morrn kväll.

GONATT!!

Bodycombat

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna.
I söndags var Emma, Nina, Mattias och Daniel här och pluggade matte. På kvällen körde jag och Mattias hem till Fredrik och spelade wii. Det var kul, spelade två spel jag aldrig spelat tidigare.

Igår mådde jag inte bra... Vi hade 2 föreläsningar, matte och kemi, så jag slutade redan 12. Då gick jag hem och vilade. Sov till typ halv 7, sen gick jag upp, åt lite och satt en stund vid datorn, gick och la mig igen vid 10.

Idag har jag varit piggare. Jag började dagen med lektion i Allmän kemi, det var lättare än jag trodde det skulle va, fast boken är på engelska. Efter den var det kemiföreläsning och sen sektionsinfo. Vi fick lunch idag, bara för att infon låg på lunchen... Sista lektionen idag var matte. Läraren, Johan Thim, ser ut som Jörgen (!) fast yngre och med lite mindre skägg.
Tyckte det va väldigt kul. Alla som läser detta och har sett Jörgen förstår säkert....

Nu ska jag snart iväg och träna bodycombat. Vet inte riktigt vad det är, men det låter spännande. Skriver om det när jag orkar.

SOF/forte!

Nu har jag nyss kommit hem från SOF utedisco. Det va skitkul, fast de va lite kallt. Det blev en hel del dansande och en del alkohol.... Musiken va bäst sista timmen, då va de en massa rock...
Förfesten va idag hemma hos Ola. Först va vi bara några stycken, sen kom fler och fler. Ola tyckte han hade många sittplatser när vi kom dit, men en timme senare räckte de inte.....


Igår bjöd vi (hela klassen) våra klassfaddrar på pizza. Vi satte oss i en park och åt och pratade.
Sen följde Sandra Nilsson x2 och Mattias med hem till mig. Vi spelade alias och hade väldigt kul. Vi skrattade mer och mer ju längre vi spelade (det tog 2 timmar innan någon vann). Jag spelade med den ena Sandra för att vi pratar skånska och det gör inte de andra.... Hon kommer från Kristianstad, så vi hade en massa saker hemifrån som vi använde för att komma på rätt ord. Som "I Maxirondellen" till fontän och "Rolf Nilsson" till guldsmed. Men det var ändå Mattias och Sandra som vann.

I morse var de Megamorgonsamling. En samling med nästan alla fadderier och nollor. Men det var inte så kul, fadderierna dansade lite olika danser.
Efter mogonsamlingen körde jag, Emma, Mattias, Fredrik och Ola in till stan. Vi köpte labbrockar, gick på systemet och kollade på kläder och skor. Sen gick vi och åt på kebabbaren, de har väldigt god falafel.
När jag kom hem va jag så trött att jag somnade ohc sov tills Sandra kom och väckte mig med sitt plingande bara för att få veta var fröfesten skulle va nånstans.

Nu ska jag sova. I morrn ska jag upp och göra matte- och kemiuppgifter, och tvätta...

München Hoben

Har inte hunnit skriva de senaste dagarna för det har hänt så mycket utanför skolan, så jag har bara varit hemma och vänt efter sista lektionen och sen kommit hem och lagt mig direkt.

I måndags var det Ris och Sake. Det var en kul sittning. Maten var rätt god, men saken smakade konstigt. Det var en del roliga tävlingar och gyckel också. Efter sittningen som var kort gick jag och några andra hem till Ola på mellanfest. Sen skulle de flesta på nollediscot. Jag hade ingen biljett så jag gick hem i stället.

I tisdags var det C-raset. Första loppet vann vi överlägset, men i semifinalen fastnade bilen i hindret på båda hållen så de förlorade vi. På kvällen var det lek med FuLing. De testade hur bra våra skyltar var. Bl.a. med en yxa, grill, vatten och en vinkelslip. Det var bara en skylt som blev godkänd...

Igårkväll var det München Hoben. Vi hade förfest hos mig och blev kvar lite för länge för när vi kom ner till München Hoben var sejdlarna slut. Så vi fick bara plastglas. Men det var kul endå och konserten var bra. Det va Millencolin som spelade. Jag gick därifrån vid halv 12 tror jag... Och när jag kom hem var jag tvungen att plocka undan alla burkar och flaskor som stod på bordet och lägga tillbaka madrassen på sängen innan jag kunde lägga mig. Så jag kom i säng vid halv 2.

Idag hade vi sovmorgon så jag var rätt pigg när jag kom till matten. Men jag blev tröttare och tröttare och på kemiföreläsningen höll jag på att somna. Efter den hade vi säkerhetsdugga. Jag fick 9 av 10 rätt så jag får göra laborationerna. När jag gick förbi min cykel på väg hem kände jag att jag  ville cykla en runda. Så jag började cykla. Var ute och cyklade i 45 min, så det blev nog 1 mil.
När jag ätit lite och kollat lite på kemianteckningarna från idag gick jag till C-huset. Där var det en hemlig aktivitet. Den var väldigt rolig. FuLing visade oss hur en stressad student äter.... Det var helsjukt, går inte att skriva men ska försöka få tag på bilder att lägga in på bilddagboken. Jag glömde ta med mig min kamera.

Det var allt för idag. I morrn är det Häfvtävling och nollans middag till faddern.

Räkphesten m.m.

I fredags var det Räkphesten. Det va de roligaste jag varit på, på länge.
Det var väldigt kul fast jag tappade bort de andra när vi gick in. Men jag hittade andra människor som jag snackade med.

Igår var det HajkLing. Vi cyklade ut i skogen och där gjorde vi 2 uppdrag, lekte och grillade hamburgare. Det va brännboll, nollorna mot FuLing. FuLing vann stort, men de fuskade. Som utelag höll de på och flytta runt konerna och brännmattan hela tiden. Så man visste aldrig var de var nånstans när man skulle springa.

Igår kväll var jag, Fredrik och Daniel hemma hos Emma. Där spelade vi poker, sen körde vi till MAX för Fredrik och Daniel var hungriga. När vi kom tillbaka till Emma tittade vi på Napoleon Dynamite, en väldigt konstig film. Och sen pratade vi i nån timme. Jag kom hem vid halv 3 tror jag de va.

Idag var Nina, Fredrik, Mattias och Daniel här. Vi räknade lite matte, så vi är på rätt ställe i morrn. Vi gjorde även hemuppgifterna som ska in i morrn. När vi räknat klart tog vi bussen in till stan i regnet, för att äta. Vi åt en väldigt god falafelrulle. Sen skulle Nina hem till Motala och vi tog bussen tillbaka.

När jag kom hem tvättade jag, och nu ska jag renskriva inlämningsuppgifterna.

I morrn är det sittning nr 2, Ris och sake...

PackLing och lådbilsbygge

Idag när jag kom hem hade någon låst fast sin cykel i MIN PLATS i cykelstället. Så jag tog grannens och hoppas att min plats är ledig i morrn så jag kan ställa min cykel där.

Jag va aldrig på nollediscot igår. Jag gjorde inlämningsuppgifterna till matten i stället och sen va jag ändå för trött. Men i morrn kväll är det Räkphesten. Det ska nog bli kul. Det är en fulesittning.

Idag va första lunchtävlingen, PackLing. Den gick ut på att packa så många nollan som möjligt i en nissan micra på 1 minut. MatNat-sektionen vann med 2 poäng över Ling i finalen. Vi fick in 21 nollan i bilen. Man fick en poäng för varje nollan i bilen och extrapoäng för fjäsk för juryn som var FuLing.

Efter andra mattelektionen var det stadsorientering. Det va trevligt. Jag la undan en labbrock (de andra köpte) som jag ska köpa när jag fått lönen.
Jag kollade lite på Ölhäfvarträningen innan jag stack hem en liten stund innan jag skulle iväg för att bygga lådbil.
Vi tog förra årets bil och svetsade fast en Linus på den. Vi sprayade även den och hjälmen mer lila. På hjälmen gjorde vi Pacman (för att imponera på juryn i C-racet. Deras maskot är Pacman) och hjärtan. Nu ska vi bara vinna racet också.

Som sagt  så är det Räkphesten i morrn, och den ska de flesta gå på. På lördag är det HajkLing. Då ska vi cykla runt till olika stationer där vi ska göra uppdrag. Jag tror det kommer bli kul.

Nu ska jag diska och sen sova. Ska upp tidigare i morrn för att boka tid till tvättstugan, man kan äntligen göra det i morrn.

Upprop

Idag va det upprop.
Det började med att Ling samlades på borggården 6:30. Där åt vi frukost och tränade på nollesången. Sen gick vi till Nationernas Hus där vi såg en presentation av alla fadderierna. Efter det gick vi till skolan där det var klassindelning och upprop.
Sen hade vi 4 timmars lunch. Jag och 5 till gick runt och kollade lite på området, sen gick vi till bokakademin och kollade hur mycket kemi- och matteboken kostar (560 och 455).
Vi blev trötta och beståmde oss för att gå hem. Men Nina bor i Motala, så hon följde med hit för det är ju ändå så nära skolan.

Efter lunch var det en föreläsning. Ingen visste vad den skulle handla om och när föreläsaren kom visade det sig att det var matte. Han sa Hej och sen började han skriva på tavlorna direkt. Det var inte många som fattade något och han ville inte svara på några frågor heller. Han avslutade föreläsningen med att säga: Detta har vi dugga på i morrn bitti kl 8.

Nu ikväll var det grillning i ösregnet bakom Herrgårn. Det var blött men ändå trevligt. Och i morrn kväll är det nolledisco. Först hade vi inte tänkt gå, men när vi fick veta att det bara kostar 20 kr bestämde vi oss för att vi ska gå dit en stund i alla fall.

Nu ska jag läsa igenom anteckningarna från dagens föreläsning och sen sova.

TingeLing

Idag åkte mamma hem. Men innan det hann vi ta foton på lägenheten, äta på Wokhörnan (väldigt gott) och köpa vin.

När vi skulle in till stan tog mamma bussen och jag cyklade. Det var lätt att hitta in till stan, men när jag skulle hem körde jag fel. Så jag hamnade i fel ände av Linköping. Det tog ca 15 min in till stan men 45 min hem...

Så jag kom nästan försent till fikat med TingeLing. Fikan var trevlig och nästan alla tjejerna ska läsa KA (samma som mig).

Nu ikväll har jag pratat med Benny och pappa.

Nu ska jag lägga mig. Ska upp vid halv 5 i morrn, så jag hinner i tid till uppropet. Börjar ju halv 7, men bussen går tio i 6.

GONATT!

Allt fixat

Nu har jag packat upp alla mina saker. Blev klar innan och har nyss tittat på Kung Fu Panda. Den var bra.

Jag trivs i lägenheten. Den är väldigt fin och jag har fått den att se väldigt hemtrevlig ut. I morrn ska jag lägga ut lite bilder på bilddagboken.

I morrn ska mamma åka hem, men innan dess ska vi gå till stan och kolla lite. Om det är fint väder ska vi köpa glass på Bosses glassbar.
I morrn kväll blir det fika med TingeLing (tjejerna i Ling-sektionen). De bjuder alla som ska börja på fika på vindbryggan. Så om jag kommer ihåg det ska jag ta lite bilder då.

Nu ska jag läsa lite och sen sova.

Ska försöka skriva lite oftare nu när jag har flyttat och allt. Det kommer nog hända lite mer i mitt liv nu...

Gonatt!

På väg

Det var ett tag sen jag skrev senast... Men det har varit mycket med allt packandet och jobbet.

Nu sitter jag i bilen på väg till Linköping. Det är 6 mil kvar nu. Jag fick trådlöst internet med telia av pappa. Så jag kan sitta här tills batteriet på datorn tar slut.

På tisdag är det upprop, och jag börjar 6:30!! Men det blir säkert en kul dag.

Nu är batteriet snart slut, men jag skriver när jag har tid. För det är nollning de 2 första veckorna.

RSS 2.0