Linköping

Idag var jag och hämtade min balklänning! Köpte även handskar och sjal som jag ska ha till....
Klänningen sitter jättebra. Den är bara lite stor över brösten (ska sy in den typ 2-3 cm bara) och ca 5 cm för lång. På torsdag ska jag lämna den till sömmerskan.

Tidigt (halv 5) på lördag morgon bär det av till Linköping. Där ska vi (jag, pappa, Tord och Josefin) titta på Judo-SM. Jag ska även gå runt lite på stan, kanske till IKEA. Hoppas det blir en rolig dag.

Och om 3 veckor ska jag till Gbg!!

Nu är det sovtajm, är ju nationellt prov i svenska i morrn (i 5 timmar). Måste vara utvilad för att orka skriva en lång uppsats.

Shoppingdag

Idag var det då studiedag, det blev en shoppingdag på Nova Lund med Ullis.
Jag köpte allt jag åkte dit för att köpa och lite till. Det blev en vit klänning med virkat mönster och en vit kofta från MQ till studentdagen. Jag hittade äntligen skor till balen, ett par vita pumps som glänser och eftersom jag köpte dem på
Skopunkten blev det två par till, ett par svarta snadaler med hög klack och lite nitar på och ett par ballerina med knytband uppe på foten. Jag köpte även ett par nya solglasögon, hittade ett par billiga på Glitter, men ska köpa andra när jag hittar. På Vero Moda hittade jag en fin svart kjol, en likadan som jag köpte gul förra sommaren. Hittade även ett par gröna strumpbyxor och sist men inte minst så köpte jag en vit väska att ha på balen och en röd plånbok.
Så nu har jag inga pengar kvar och om en vecka ska jag hämta min balklänning och köpa handskar.
Det känns väldigt skönt att veta att allt är fixat och klart till studenten och balen nu. Alltihopa hamnade på ca 7000 kr + kostnaden att sy upp klänningen.

Bilder på en del av det jag köpte idag finns snart på min bilddagbok.

Nu ska jag börja plugga till sammhällsprovet jag ska göra på fredag.... tråk

Äntligen fixat

Om ungefär 1-2 veckor får jag min balklänning.
Idag ringde jag till olika sömmerskor och Monika i Vinslöv ska sy upp den till mig. Nu behöver jag bara fixa skor och väska, sen är allt klart. Ska ju köpa handskar när jag hämtar klänningen.
Det känns väldigt skönt att det var någon som kunde fast jag ringde så sent. Har ju inte blivit färdig att ringa innan.

I morrn är det ingen fysik, så jag börjar 13:20. Har bara 2 lektioner, sen ska jag hem till Benny och mysa.. Pappa ska hämta mig där vid halv 6 i morrn. Vi ska hämta passen.

Ikväll har jag tränat powerbox. Lisa gillade skivan jag gjorde till henne, så det var den hon spelade på träningen idag. Jag är helt slut nu, det var ett jobbigt pass idag.

Nu ska det bli så skönt att lägga sig i sängen och sova. Har nog träningsvärk i morrn...

Högskoleprovet

Igår gjorde jag högskoleprovet och det gick väldigt bra jämfört med de andra gångerna jag gjort det. Jag tror att jag hamnar på 1.5 om jag har rättat rätt och om gränserna är samma som förra året.

Igårkväll var jag hos Benny. Vi såg The Texas Chainsaw Massacre och sen gick vi hem till Fredde och Milla. Där åt vi glass och tittade på Flood. Filmerna var rätt bra, men det finns många som är bättre.
Fredde och Milla har börjat köpa bebissaker... Det första vi såg när vi kom dit var bebisstolen som står vid deras köksbord..... Benny försökte få Kasper (katten) att sitta i den, men han ville inte.

Idag har jag räknat lite matte, har gjort det jag inte hunnit på lektionerna... Det är ju prov på onsdag, men det går nog bra.
....hmm, undrar om Bosse blir besviken om det inte går lika bra som på förra provet.....

Pappa är väldigt snäll nuförtiden.. Han ska bjuda mig och Viveka på en resa till London i sommar och igår köpte han tågbiljett till Göteborg till mig.
Han vill att jag ska göra matte- och fysikprovet (antagningsprov till teknisk matematik på Chalmers) så jag har större chans att komma in. Pappa ringde till och med till Janne och fixade så jag kan sova där.
Så idag betalade jag anmälningsavgiften till provet.
Jag åker till Göteborg 16:00 den 16 maj, kom på idag att det är pappas fördelsedag.

Nu är det dags att sova....

RSS 2.0