Q-ken

Nu va det länge sen jag skrev.
Förra veckan va det dragträning varje dag och i helgen va tävlingen.
Det va killarna som bestämde namnet på vårat lag: Q-ken.
Denna helgen har varit skitkul.
I fredags kväll var det fulsits, blev lite matkrig med potatisarna men man fick efterrätt! Inget gyckel blev framfört för alla gick så tidigt. Efter sittningen var det mellanfest hemma hos mig. Typ hela laget plus några från Y, några i vita overaller och Daniel, Fredrik och Alexander va här. Blev lite mycket dricka för min del, (vinet va väldigt gott) men jag hade väldigt kul.
Kravall på Kårallen som var väldigt trevlig, gick runt med Jacky nästan hela natten. Vi gick från kårallen vid halv 3 men jag va inte hemma förren halv 4, vi fastnade på vägen och pratade...

I lördags var det frukost i gasquen kl 8. Det va buffé med fil, mjölk, flingor, mackor, juice, kaffe och te. Sen bar det iväg till borggården där laget låg i en hög och vilade innan vi skulle gå till tinnerbäcken. Tävlingen började kl 12 och vi förlorade första draget efter ca 20 sek. Det va mot HG, som vann hela tävlingen.
Alla frös för det va kallt och de flesta hade ju fått ett dopp i bäcken. Så det bar av till bastun där det fanns baguetter (som inte smakade så bra) och öl och cider. Vi bastade i ungefär 4 timmar. Alla som ville fick massage i bastun, av Magnus. Han är väldigt duktig på massage.
Efter bastun gick vi hem till David och bytte om och fixade hår och smink. Sen gick vi till finsittningen, som var i matsalen i kårallen. Det va nästan samma mat som vi fick på nollesittningen, men det var gott och en trevlig sittning.
Jag, Veronika, Sandra och David orkade inte gå till nån mellanfest så vi satt kvar i kårallen tills eftersläppet började.
Jag var väldigt trött, så jag gick hem redan halv 2.
Men innan det hann jag prata med Jacky, Mattias och Fredrik som jobbade under kvällen. Snackade även med en trevlig kille från lund. Jag vet att han läser psykologi och är född -87, men jag fick aldrig veta vad han heter....

I söndags sov jag rätt länge, städade lite, hämtade mina väskor hos David och pluggade kemi med Sandra och Mattias hemma hos Mattias.
I tordags bestämde jag och Sandra att hon skulle bjuda mig på middag på söndan. Och när Mattias fick höra det följde han också med hem till henne och åt. Så på söndag är det jag som ska bjuda dem på middag. De ska få en örtkryddad kycklinggryta med pasta.

Nu, måndag och tisdag, har jag pluggat kemi för det är ju tenta på fredag.
Ikväll va det Open Door Night här på Colonia. Alla tittade i allas lägenheter här i huset och sen var det glassbuffé i ett partytält med ljuskrona i taket.
Richard som bor i 3B på bottenvåningen har en projektor och använder väggen som skärm, sa att alla är välkomna ner till honom vid 9 varje kväll om man vill se film. För han tittar på film varje kväll. Jag och Sandra ska gå och plinga på hans dörr nån kväll....




Här är texten till vårt gyckel:
(Melodi: Splitternya Blå Sockiplast,  Text: Erik Törner)


Hej, hallå, här är vi som går på Ling
Vi försöker hålla masken, men vi fattar ingenting
Vi betalar flera hundra för att få vår gröna bok
Vi sa till expediten: "Du är inte riktigt klok"

Dags för analys, någon tycker det är mys
Och vi hatar cos och sinus, fan ett minus
Komplexa tal som inte finns
Jag inga fina formler minns
Vi klarar inte en poäng
Får inget CSN

i upphöjt till 2, det blir minus ett
tack som fan, jävla euler

Vi vill inte matten tenta,  tenta
Ni måste med oss skämta,  skämta
För vi vill inte plugga,  plugga
För vi vill bara dricka öl,  dricka öl, dricka öl
Vi gillar inte vinklar,  vinklar
Vi står i baren och pimplar,  pimplar
Att vi trea på vår tenta få
Det går ju inte att uppnå



Nu är det sovdags. Börjar redan kl 9 i morrn....

Inflyttningsfest

Blir sämre och sämre på att hålla bloggen uppdaterad... Men det händer inte så mycket här uppe längre som är värt att skriva om... Är ju bara föreläsningar, lektioner och labbar hela dagarna.

Men i onsdags va de Kalasmottagningen. Det var rätt kul. Jag kom hem med en hög papper och en massa godis, pennor och 2 tandborstar. Det var ju en mässa på eftermiddagen och konsert på kvällen. Det var Mando Diao som spelade, de är inget bra liveband. Så jag kollade inte så länge. Jag, Sandra och Maiitas satte oss i en trappa och pratade i stället. Sen när konserten va slut gick vi och satte oss hos andra lingare i baren. Men jag gick ändå hem tidigt, va hemma redan 23:50.

Ikväll skulle de va inflyttningsfest hos Mattias men alla åkte hem denna helgen, när vi slutade idag. Så det är bara jag, Mattias, Fredrik och Daniel kvar här. Vi ska spela lite spel ikväll....

Nu ska jag laga mat och sen ta reda på var och när vi ska träffas.

RSS 2.0