gott nytt år

Kvällen ska nog bli bra ändå. Blev inget med Daniel.... Men jag ska till Koffe. Vi ska spela lite kort och dricka lite. Det blev så för i stället för att båda skulle sitta hemma och tråka ska vi nu va på samma ställe. Måste ju bli bättre än en nyårsafton helt ensam.

Detta blir årets sista inlägg. GOTT NYTT ÅR!!

Nu ska jag byta om och fixa sminket.

2008

Januari
Jag klarade uppkörningen den 24:de och fick mitt efterlängtade körkort.

Februari
Resan till Uppsala för att besöka universitetet. Tre väldigt bra dagar.
Även denna månad jag köpte min balklänning.

Mars
Hardcore Superstar i Lisebergshallen. Trots missöden på vägen dit var det en minnesvärd helg.
Ansökan till högskolan skickades.

April
Sista gången jag träffade Natta innan hon reste till Norge för att jobba.
Projektarbetet lämnades in.

Maj
Var i Göteborg och skrev antagningsprovet till Teknisk Matematik.

Juni
Sweden Rock Festival, Studenten, Balen, London, Min födelsedag. Behöver jag säga mer?
Helt klart bästa månaden detta året.

Juli
Iron Maiden på Ullevi! Skitbra! Trots migrän... Liseberg med Benny.

Augusti
Mitt nya liv började i och med flytten till Linköping. Det bästa valet jag gjort i mitt liv.
Nolle-P = massa nya vänner.
Sista gången detta året som jag träffade Natta.

September
Universitetsstudierna tar fart på allvar och första tentan skrivs.

Oktober
En helg hemma i Bromölla.
Det tar slut mellan Benny och mig.
Benny på besök. En bra dag och tre sämre.

November
Syster och mamma kommer på besök. Väldigt trevligt, fast de var lite osociala...
Helt klart mysigaste månaden detta året.
Sabaton den 29:de, väldigt bra fast jag var deppig.

December
En månad med några ljusa stunder, men mest tankar om livet, kärleken och varför jag lever.
Pepparkaks- och lussebullsbak med Sandra och Daniel.
Firat jul hemma med familjen, detta år hos mormor. Natta saknades, men det var väldigt trevligt ändå.



2009
Nytt år kräver nya tag.
Hoppas detta år fylls med mer kärlek. Jag vill inte bli sårad en gång till...
Förhoppningsvis blir det en resa till London eller solen i påsk.

Hmmm....

Ante ska visst åka utomlands i stället för att fira nyår i Sverige, så Daniel ska fira med gamla klasskompisar och jag vet inte vad jag ska göra. Vet inte om jag får åka ner och va med på festen Daniel ska gå på, men vet inte om jag vill det heller. Känner att jag måste ha någon att umgås med i morrn kväll.... Kan ju inte sitta hemma själv på nyårsafton.



Jag är i alla fall tillbaka i Linköping nu. Resväskan var sjukt tung, vill nog inte veta exakt vad den vägde.... Men det cyklade i alla fall förbi en vänlig själ när jag gick från bussen som hjälpte mig hem med den. :)
Maten är uppackad, det andra får vänta till en annan dag. Orkar inte ikväll.

När jag va hemma hittade jag filmen från Vårshowen 2005 och kom på att jag inte har sett den än. Så den ska jag titta på ikväll.

Ska nog lägga in bilderna från senaste veckan på bilddagboken också...

Nyår till 85% bestämt

"Med 85% säkerhet blir det att vi åker till Linköping."
Så sa Daniel till mig när jag ringde för att höra hur det blir till nyår. Det beror på om Ante ska jobba eller inte. Om han får vara ledig åker de upp, annars blir det i Vimmerby.

Idag va jag i stan en stund med mamma och Viveka. Sprang runt i lite olika affärer men hittade inget. Blev en fika på Tea Pot också. Där köpte jag lite nytt te, chokladte blev det idag. Kommer nog smaka det ikväll....


Veckans bok: Kirurgen - Tess Gerritsen
Väldigt bra bok jag lånade av mamma.

Veckans skiva: Love and Other Disasters - Sonic Syndicate
Riktigt bra skiva som jag fick i julklapp av mamma.

That's what my life is all about

Sara Ingvarsson va här igårkväll. Det va trevligt. Vi satt och snackade och pusslade hela kvällen. Hon va här ungefär lika många timmar som Sara Tell. :P

Idag har jag varit på barndop. Casper är en så gullig och söt unge. Jag höll honom väldigt länge när vi va hos Fredde och Milla och fikade... Det är såna snälla ungar som får en själv att vilja ha barn. Fick även veta idag att Casper ska bli storebror till sommaren. Här går det snabbt....
Även denna dagen har varit väldigt trevlig.


Nu ikväll va Fene här och fikade en stund. Rätt kul att sitta och snacka en stund med honom och mamma. Sen ringde Jörgen klockan åtta och sa att han ville bli körd till tågstationen för han skulle åka hem med niotåget. Så det blev ingen lång fika... Fene kom hit vid sju...

Jag har även hunnit lägga klart pusslet och packa ner julklapparna och nyårsdrickat i resväskan. Så nu är det bara kläderna kvar att packa ner.

Kommer tillbaka till Linköping på tisdag någon gång mellan tre och fyra... Så på tisdag kväll blir det film hemma hos mig. Om det är någon/några (som är i Linköping) som vill va me, så är du/ni välkomna.
Frågade Nina idag om hon ville komma, men hon ska hem till matteläraren då....

En lång kväll

Jag klarade hela kvällen hos pappa utan större problem av allergin. Spelade Guitar Hero ett antal timmar... Stack från pappa vid halv ett igår. Gå va jag ute och gick i en och en halv timme med Benny. Det va väldigt skönt med en lång skogspromenad...

Igårkväll kom Sara Tell hit. Det va väldigt trevligt. Vi drack ett par olika drinkar och snackade om allt mellan himmel och jord, men mest festminnen.
Hon körde hem tio i tre i morse. Vi satt och snackade och höll inte koll på klockan utan helt plötsligt va den så mycket...
Sara kommer nog upp och hälsar på mig någon gång i vår. Det ska bli trevligt. Då ska vi ut och dansa.

Någon gång nu i eftermiddag kommer Sara Ingvarsson hit. Denna kvällen blir nog lika trevlig som gårdagen.

Nu ska jag ner och fortsätta med mitt brödbak. Årets sista bak: spenatbröd.

Julklappar

Före och efter klippningSå här blev håret efter klippningen. Hade tänkt mig det lite kortare och mer spretigt, men det går att ha det så här också. Får vänja mig vid det först, sen kommer jag nog tykca om det mer och mer...




Gårdagen var trevlig, fast Natta saknades. Det kändes helt konstigt att hon inte var med och firade jul med oss.
Vi va hos mormor och julfirandet började med att vi fikade och tittade på Kalle Anka (vissa sov :P). Sen öppnade vi julklappar. Jag fick nästan bara stora i år. Jag fick bland annat en resväska, en grön vattenkokare och salladsskålar. Sen fick jag ju örhängen av Sandra. Hon har gjort dem själv. Ankor va de! :) Men jag kan tyvärr inte använda örhängen med krokar, för jag tappar bara dem. Tappade ankorna x antal gånger igår, men som tur va så hittade jag dem varje gång.
När vi öpnnat alla julklappar och slängt pappret var det dags att fixa mat. Och som vanligt äter man alldeles för mycket. Vi hade två saker på julbordet i år som vi inte brukar ha, nyrökt ål och mammas lax.
Efter maten låg Viveka och sov en stund i soffan och jag och Carro funderade på om vi också skulle göra det. Men vi satt och snackade i stället.
Sen blev det dags för kortspel. Då stack Viveka till Martin och Carro till Robin. Så jag blev "lämnad" med mamma, mormor, Kjell och Jörgen. Jag lyckades vinna första omgången, med en street flush! :) I andra omgången fick Jörgen ett fyrtal som han gick ut på och i tredje (och sista) omgången fick jag ett fyrtal, men då vann Kjell.
Kvällen/natten avslutades med att vi gick hem och jag satte mig inne hos Viveka och Martin och kollade när de spelade Guitar Hero. Jag lyckades övertala dem så jag fick spela en låt, men det gick inget bra. Jag kom i säng lite efter tre...

Idag ska jag hem till pappa. Ska äta middag där och spela en del Guitar Hero. Får se hur länge jag klarar av att va där, med tanke på allergin. Kan ju va där längre om det är nystädat...


Lillejulafton

Mer än hälften av håret försvann vid klippningen... Blev rätt nöjd med frisyren. Lägger nog upp en bild någon dag, när jag orkar.

Jag har skrattat väldigt mycket under denna väldigt trevliga kväll hos mormor. Vi har snackat om det mesta mellan himmel och jord, men mest om skola, jobb och drömmar.

Carro: "Örurh?"
Jag: "Aughr."
Slutade med att jag och Carro började skratta.
Översättning:
Carro: Vill du ha julmust?
Jag: Ja.

Sen började vi snacka telefoner och mamma, Kjell och Jörgen tog upp sina mobiler och började jämföra.....
Sen skulle Jörgen kolla på min telefon och tog fram att jag hade ~12700 lucköppningar. Men han ville inte berätta hur han fick fram det...

Morgondagen blir nog lika kul. Den ska ju spenderas med samma människor.

Julkylling

Ojojoj, va kul man kan ha med mamma ibland. :)
Hon har sagt hela kvällen att hon ska fixa kyllingen och så menar hon skinkan. :P Så vi har visst en julkylling i år...
Sen skrattar hon bara åt mig när jag berättar att pappa ska avliva min älskling (Panter). Han hetsäter och sen spyr han (låter som bulimi. Men kan en katt ha det?). Fast hon berättade varför och jag höll med henne. Det va rätt kul.

Jag lyckades tappa extranyckeln till mammas cykel idag. Inte så populärt, men jag ska leta i morrn på de ställen jag gått på idag...

Jag träffade Benny en stund idag. Finns inte så mycket att säga om det, för han sa inte så mycket. Vi ska nog träffas en stund på fredag förmiddag också. Han ska följa med ut på en promenad. Sen på söndag är det ju dags för Caspers dop och det ska jag gå på. Undrar om man ska köpa något att ge till honom...?

Nu ikväll har jag och mamma gjort julgodis. Knäck och polkagrischoklad blev det. Knäcken fick koka lite för länge så den blev aldeles för hård. Mamma lyckades förstöra en tand när hon smakade den.

I morrn ska jag kolla synen, köpa nya linser och klippa av håret. Blir nog att jag klipper av det mesta för att få bort allt det slitna, så jag kan få någon ordning på de.
Sen blir det dopp i grytan hos mormor på kvällen.

Hemma i Bromölla

Tåget var för en gångs skull inte försenat idag. Har nog aldrig hänt innan...

Farmor va väldigt pigg idag. Vi åt mackor och satt och snackade en stund. Fick även lite pengar av henne.
Sen på vägen hem körde pappa in till ett par han brukar köra motorcykel med. Jag har aldrig sett ett hus med så mycket julbelysning på innan. Sen gick vi in. Huset var fullt av tomtar! Ska lägga upp bild på några av lamporna och tomtarna på bilddagboken nästa vecka...

Nu ikväll har jag snackat en massa med mamma och slagit in julklappar. Viveka klagade på att alla julklappar som går att hitta här hemma är till mig. Jag blev glad. Betyder ju att jag får många julklappar i år. :)

Nu får jag inte skriva mer... Mamma vill sova... Uppdatering kommer några gånger denna vecka.

Looking back I could have played it differently

1200 går tåget hem. Det ska bli skönt att komma hem och träffa familjen.
Allt är packat och jag sitter bara och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen.

Ca 1400 är jag i Hässleholm och då ska jag till farmor och äta lite mackor och kanske nån kaka.

Ska va hemma i lite mer än en vecka och vet inte om jag har tillgång till en dator. Ska försöka få låna systers dator så jag kan uppdatera här.

Det va allt för tillfället.

Dagens låt: I Know Him So Well - Från Chess

Ödlan Ödlansson

Kvällen har varit väldigt trevlig. Nina och Mattias va här i rätt många timmar. Vi fixade middag och sen satt vi och snackade resten av kvällen. Vi snackade om lite allt möjligt, men varje ämne blev en rätt lång diskusion.

Nina blev jätteglad när hon fick en julklapp av mig. Det första hon sa var: "Det är ju Ödlan Ödlansson! Tack Jannika!". Alltid kul att göra folk glada. :)

Enda nackdelen med kvällen är att jag nu har en massa disk som måste diskas innan jag åker hem i morrn.

Jag pratade med mormor en stund i eftermiddags. Hon blev glad och förvånad när jag ringde. Vi snackade ca en halvtimme, för sen fick hon besök av min mamma.

Nu ska jag diska, packa det allra sista och sen sova...

Äntligen jullov!

Nu har mitt jullov börjat. :)
Det känns bra att ha kemitentan gjord. Tror det gick bra också. Det märker jag när jag tittar på lösningsförslagen som kommer om ca en timme.

Jag fick en julklapp igår (av Sandra). :):)

Vad är det jag gått med på?!
Jag har lånat 4 skivor av Daniel som jag ska lyssna på innan nyår. Och om jag inte blir knäpp av musiken så ska jag få något av honom (jag och mitt minne... minns inte vad det var). Det är inte den musik jag brukar lyssna på...
Så i min stereo under julen kommer det spelas:

  • Naglfar - Harvest
  • 1349 - Beyond the apocalypse
  • Mayhem - Live in Leipzig
  • Tsjuder - Kill for Satan

Nu ska jag packa klart och sen kontakta Nina och Mattias för att bestämma när vi ska träffas för att fixa middag ikväll.
Det blir film hos mig vid halv 8 ikväll och alla som vill är välkomna.

Julklappar

Nu har jag varit inne i stan och köpt de sista julklapparna. Tre stycken blev det.


Jag har fått ont i axlar och rygg (igen). Inte kul alls. Skulle behöva massage, men det är så dyrt.... :(
Någon som kan (och vill) ge mig massage?



Nyårsafton

Nu är det bara 2 dagar tills jag åker till Bromölla.
Jag vet fortfarande inte var och hur jag ska fira nyår...
Det jag vet är att jag kommer vara här i Linköping och att jag ska ha på mig min nya svarta klänning.
Alla förslag är välkomna. Börja känna mig lite stressad nu, vill ju veta vad som händer när jag kommer tillbaka hit. Jag kommer inte ta med datorn till Bromölla...



Headbangning är farligt

"Forskare på School of Risk and Safety Sciences, University of New South Wales, Sydney, Australien, har gjort en studie om vad som händer med kroppen vid kraftig headbangning. Deras resultat visar att det kan åstadkomma både hjärnskakning och nackskador. De hävdar bland annat att en medelheadbangning sker till en låt i 146 BPM (beats per minute) och orsakar då en mild huvudskada om vinkeln i rörelsen samtidigt överstiger 75 grader. Vid än högre hastighet och större rörelsevinkel är risken stor för nackskador. De rekommenderar därmed headbangare att tänka på att mininera rörelsens vinkel och banga i ett långsammare tempo, gärna till AOR i stället, eller använda nackskydd."
(bmj.com)



För första gången har jag nu pluggat dagen innan en tenta. Så om det går dåligt i morgon skyller jag på det.
Det känns helt konstigt att vi ska skriva i U11. Brukar ju va i terra....

Det känns väldigt lockande att sticka till simhallen och simma/leka lite. Undrar om någon vill följa med...
Eller så kan jag packa idag och sticka till simhallen efter tentan i morgon.... Det får nog bli så.. Hoppas någon vill följa med dit. Blir ju tråkigt om jag blir själv.
Ja, så får det bli. Efter tentan i morgon ska jag till simhallen och leka.

Nu är jag mitt uppe i tvätten. Men så fort den är klar (vid 14) ska jag in till stan och köpa sista julklappen. Hoppas jag hittar de jag tänkt köpa. Annars får jag lite problem....

Ikväll ska jag nog se en kort film och gå och lägga mig tidigt. (Tidigt = 22 typ)

Så mycket väger en chokladbit

Har pluggat en hel del idag...

Pratade med pappa en stund idag också. Han ringde för att fråga vilken tid jag kommer på söndag.

Ikväll har jag sett en film med Koffe. Vi såg 21 gram. Den va väldigt skum. Tog halva filmen innan jag fattade vad som hände. Om den var bra eller inte kan diskuteras.

Nu ska jag läsa lite mer kemi och sen sova.

Everything I Want

Usch! Känner inte alls för att plugga mer nu. Men jag vet att jag måste för att ha en chans att klara tentan.
Är så tråkigt att sitta själv och plugga, men jag orkar inte gå upp till skolan idag. Vet inte vilka jag ska sitta med heller. Inte hittat någon det går skitbra att plugga med än.
Har i alla fall bara ett kapitel kvar att läsa. Sen behöver jag kolla mer på de olika reaktionerna.

Ikväll behövs en paus i pluggandet. Jag ska se en film. Får se om det finns någon som vill komma hit och kolla med mig.

Idag åt jag nybakade scones till frukost. Det va väldigt gott! :)

Nu får jag ta och återgå till pluggandet....

"The nights are growing longer now. And I can't think of anything but you. Do you feel the same way too?"

I'll steal you Johanna....

Det många små saker i livet som kan liva upp en helt vanlig dag. Som komplimanger...

Jag ska klippa mig på tisdag och jag vet inte hur jag vill ha det. Funderar på om jag ska klippa av allt som är förstört av färgning. Men då blir de inte så mycket kvar. Kommentera gärna med förslag på hur jag ska ha det.

Har laddat ner soundtracket till Sweeney Todd nu. Det är bra.
Ska snart gå till Ryd med Sandra och Daniel.

Dagens låt: Johanna - Från soundtracket till Sweeney Todd

So watch me when I walk away

Det blev ett kapitel till, sen orkade jag inte mer..

Det finns en del val jag gjort under mitt liv där jag undrar hur det skulle vara nu om jag valt något annat. 3 val tänker jag på mer än andra. Men det tar för lång tid att förklara dem här... Jag har gjort många saker jag ångrar. Men ännu fler som jag inte ångrar.

Vet inte vad som händer ikväll. Men jag känner verkligen inte för att vara själv. Är en sådan dag idag. Får se om jag lyckas lösa det. Nu är det dags att äta middag...

There's a hole in the world like a great black pit

Behövde en paus i pluggandet igårkväll. Så Jacky och Koffe kom hit och vi såg Sweeney Todd: The Deamon Barber of Fleet Street. Det va en väldigt bra film. Den är annorlunda men helt klart värd att se. Kan tänka mig att se den fler gånger.
Jag blev väldigt trött under filmen. Så när den var slut och de gått hem somnade jag så fort jag la mig på kudden.
Men jag vaknade igen vid ett och kunde inte somna om fast jag va trött. Vet inte varför jag vaknade heller. Jag läste lite och skrev lite. När jag vaknade idag kunde jag inte minnas vad jag skrivit så jag läste det. Det visade sig att jag skrivit tre sidor tankar och en dikt...

Idag har jag hunnit plugga i fyra timmar än så länge. Ska läsa igenom ett eller två kapitel till idag...

Jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer till nyår. Får väl se var det är fest nånstans...


"Varför känns det så fel?
Jag vill inte.
Jag vill att det ska vara rätt.
Har inte tid med dessa tankar nu.
Varför kan inte allt vara bra?
Det är det enda jag vill.
Alla kan göra fel.
Men jag vet inte om jag klarar det nu.
Det känns så fel.
Jag vill inte.
Jag hoppas det blir bättre."

Plugg, plugg och ännu mera plugg

Har pluggat kemi hela denna dag också. De går framåt, men jag vet fortfarande inte hur jag ska komma ihåg alla olika reaktionstyper. Kommer säkert blanda ihop dem på lördag.


De skulle va trevligt att äta ute på någon restaurang en dag. Va så länge sen jag gjorde det sist. Middagen med Sandra och Daniel tycker jag inte räknas, det va ju för att vi va iväg och shoppade... Jag vill ha en middag på restaurang när man bestämmer innan att den kvällen går vi ut och äter....

Sen vissa nätter känns det väldigt tomt i sängen. Det är ju mycket mysigare att sova tillsammans med någon.
De senaste nätterna har det känts som om sängen är för stor.... Men vissa nätter känns den för liten...
Nu när det är vinter skulle de va jätteskönt att ha någon att mysa med. Men nu har jag inte det, så jag sitter här själv varje kväll och önskar att jag hade någon att mysa med.


Detta blev ett lite flummigt inlägg men det får ni ta...

Dagens låt: I Hate Myself For Loving You - Joan Jett

Kemiplugg

Jag säger bara usch och fy för lösningsförslag. Fick lösningsförslagen på mattetentan idag. Jag tyckte de gick bra i lördags men såg inte så bra ut när jag såg rätt svar. Blir säkert en trea på denna delen också....

Denna dag har spenderats med kemiboken. Fick en del gjort. Gjorde en del innan det var dags att gå till dagens föreläsning som även va den sista i kursen. Efter den satt jag kvar i skolan till halv åtta och pluggade.
I morrn ska jag gå till skolan vid halv elva och plugga med Mattias, Emma, Sandra och Nina. Blir nog plugg hela dagen i morrn också.
Sen kan man ju även göra som Sandra och Daniel... De tyckte inte de va nödvändigt att plugga så mycket, så de stack till Vimmerby idag och kommer tillbaka på onsdag (tror jag de va).
Aja.... På lördag är det i alla fall dags för årets sista tenta. Får se hur de går. Svårt att komma ihåg alla trivialnamn och olika reaktionstyper...

Veckans bok: Friend of the Devil - Peter Robinson
En riktigt bra bok som jag läste ut igårkväll. Måste läsa de andra i serien om Alan Banks.

Dagens låt: A Little Peace Of Heaven - Avenged Sevenfold
Låten jag lyssnat på mest under dagen. Riktigt bra.

Fattömning på Hg

Kvällen blev väldigt trevlig.
Först kom Jane hit, så vi såg en film och snackade lite. När hon gått hem stack jag till Hg. Väl där upptäckte jag att kön va väääldigt lååång. Men jag hade tur och hittade Jacky och Koffe i mitten av den, så där smet jag in.
Efter en och en halv timme kom vi äntligen in. Va på övervåningen hela tiden, de va trevligt.
Köpte en god drink, Elina hette den. Sen fick jag en drink av Koffe. Fast egentligen borde de nog varit jag som bjöd honom... Hans födelsedag idag. Vi sjöng för honom, men de vart inte så uppskattat.

Nu ska jag nog ta och sova. Så jag orkar plugga lite kemi i morrn...

Snöbollskrig

Igår var de snöbollskrig i nån timme. Jag, Sandra, Daniel, Mattias och Viktoria. Ett riktigt träningspass blev de. Vet inte när jag hade så kul med snö sist. Blev en del brottning också när vi skulle mula varandra.
Men idag har jag skitont i ryggen... Den tyckte nog inte om brottningen...

Mattetentan idag va rätt lätt. De första 5 uppgifterna gjordes på en timme utan problem. De två sista va värre. Visste inte riktigt hur jag skulle göra, så jag gissade och fick ut ett svar. Om det blev återstår att se. Men förhoppningsvis blir det en fyra på denna tentan. Del 1 ska jag skriva om den 7:e januari, ska försöka få en fyra på den.

Ikväll blir det nog Hg. Är ju bartömning ikväll.
Får se hur ryggen mår sen...

Nu ska jag få i mig lite mat...

Vilken julstämning

Att gå förbi kårallen när det snöar och höra julmusiken som spelas där.
Det fick mig att känna att det verkligen är jul.
Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag åker till Bromölla. Längtar lite. Ska bli kul att träffa familjen, släkten och vänner. Frågan är bara vilka jag hinner träffa. Är ju inte där så länge. Men en fika med Sara ska klämmas in och Benny ska få sin julklapp. Farmor träffar jag först. Kommer ju till Hässleholm på hennes födelsedag så då ska jag dit och fika med pappa och Viveka. Sen träffar jag ju mammas sida av släkten både lillejul- och julafton. Förutom familjen Westerdahl då, för de åker till Åre samma dag som jag kommer hem. Natta kan jag ju inte heller träffa för hon är ju i Asien och kommer hem igen i maj. Men då ska vi träffas! Om jag hinner och det passar ska jag träffa My också. Hon kommer hem från Spanien nästa vecka och det känns som en evighet sen vi träffades sist. Men det är det nog också.

Det känns rätt bra inför tentan nu. Fortfarande vissa delar som jag är osäker på, men klarar nog den ändå.


Är det någon av mina läsare som vill att jag ska lägga upp en/flera av mina dikter?

Dikter

Känner att jag just nu är inne i en diktskrivarperiod. 2 dikter på mindre än en vecka är inte likt mig. Nån gång lägger jag kanske upp en här. Men inte nu.

Idag har det blivit mest matteplugg, precis som igår. Har även varit på utbildning för studentambassadörer idag. De va trevligt och lät intressant. Kilen som berättade hur det är (kommer inte ihåg hans namn) var väldigt kul att lyssna på.... Så nu ska jag åka ut till olika mässor och gymnasieskolor och berätta om LiU, LiTH och HU. Vet inte vilka än, men det blir nog en 2-3 stycken och förhoppningsvis Furulundsskolan.

Nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt resten av kvällen. Se en film, läsa lite och sen sova....
I morrn ska jag tvätta, plugga ännu mer matte och kanske lite kemi...

Norrköping

I fredags va jag i Norrköping med Sandra och Daniel. De va trevligt. Vi gick in i nästan alla affärer vi såg.... Jag lyckades hitta en jacka. =D Det blev även 2 skärp och en kofta.
Vi hittade julgranskulor som såg ut som ankor! Jag ville ha, men pengarna va slut.... =(
Vi va iväg hela dagen. Och kvällen spenderades hos Sandra med en film.

I lördags gjorde jag typ ingenting. Gjorde lite kemi. Tänkte jag skulle sitta lite med scrapbooking, men när jag plockat fram allt kom jag på att jag inte har några foton framkallade... Så det måste fixas, sen ska det bli en tavla med alla kompisar att hänga upp på väggen. Ska se om jag kan få bilden som Markus Thor tog på UV-kravallen också. Den blev ju så bra.

Igår bakades här en massa lussekatter med Sandra och Daniel. De blev jättegoda. När vi bakat klart gick vi en runda på julmarknaden i Gamla Linköping.

Denna dagen har spenderats på Tinnis med Sandra och Daniel. De va trevligt. Nina va också där en liten stund.
Blev lite seriös träning men mest lek.
Jag hittade en våg där. Ställde mig på den, och va tvungen att kolla flera gånger vad den visade... De vart 11 kg mindre än när jag flyttade hit. =D
Jag ska börja simma igen. Ska försöka ta mig dit och simma 1-2 gånger i veckan och sen köra box/bodybalance på måndagar. Blir nog bra...

Självklart finns det bilder på bilddagboken. Minst en bild från varje dag.
Nu ska jag läsa lite och sen sova.

RSS 2.0