Sommarjobb

Jag har sommarjobb! :D
De ringde nyss från Stora Enso Nymölla Bruk och erbjöd mig ett sommarjobb. Så jag kommer jobba mellan den 8 juni och 7 augusti på laboratoriet. :D
Om några dagar, typ i slutet av denna veckan, kommer anställningsavtalet och lite information...

Nu ska jag äta fruktsallad och sen köra lite mag- och benträning.

Måndag

Det blev ingen träning igårkväll, vi var alldeles för trötta. Gårdagen spenderades hemma hos Koffe. Han fick dit sitt nya skrivbord, så vi satte ihop det och möblerade om lite på hans rum. Sen började arbetet med att försöka organisera alla papper, men det gav vi upp efter ett tag och gick och handlade i stället.
Åt lite rester när vi kom hem till mig och sen vet jag inte var tiden tog vägen. Helt plötsligt var det dags att sova och vi hann inte göra något.

Idag var det föreläsning och sen labb på projektet. Labben gick inge vidare, så på onsdag ska vi köra en heldag med Timmy och hoppas det går bättre då. Det börjar bli ont om tid nu... Är bara 4 veckor kvar tills rapporten ska vara inskickad.
Vi höll på i labbet i närmre 6 timmar innan vi lade ner för dagen, utan att få ut några vettiga resultat...

I morgon är det i alla fall en lugn dag. Har bara möte med projektgruppen, sen blir det hem och läsa lite och skriva ihop min del till rapporten...
Måste läsa igenom labbhandledningen inför onsdagens labb i Beräkningsverktyg också.

Beställde boken till nästa kurs, Analytisk kemi T, när jag kom hem idag. 453:- gick det på, men som tur är behöver jag inte betala den förrän jag fått pengar i april.

Nu ska jag äta lite fruktsallad och försöka läsa några sidor i boken utan att somna....

Skivmässa

Jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna. Tiden har bara försvunnit, fast jag inte gjort något särskilt. Det har bara varit som vanligt. Skola, plugg, mys och sova...

Igårkväll gjorde jag och Koffe en god middag, ungstekt lax och klyftpotatis. Till det hade vi mitt favoritvin. Det blev lite efterrätt också, glasstårta med sharon och marshmallows (stavning?). Riktigt mumsigt blev det. :)
Vi satt och spelade Tantrix hela kvällen. Skulle sett en film, men vi fastnade vid spelet...

Idag har jag hunnit vara på skivmässan i Cupolen. Det fanns alldeles för många bra skivor där, så plånboken tyckte inte om det. Jag får leva lite snålare resten av månaden helt enkelt...
Träffade Nina där och hon tyckte att Pink Floyd-skivan Koffe hade köpt kunde vara till henne. :P


En del av dagens inköp. :)

Ikväll ska jag kanske till Mattias. Får se hur det blir med det, väntar på att han ska höra av sig.
Om det blir något, ska vi spela Singstar och sitta och snacka.

På tal om ingenting så har jag hittat en perfekt present till Mattias nu. Och jag vet vad jag vill köpa till Nina, nu ska jag bara hitta det också.

Nej, tillbaka till tvätten...

Ha en bra dag!

Vart tog våren vägen?

Nu är det snö igen. Jag vill inte! Jag vill ha vår nu! Fast solen skiner ju nu i alla fall...

Igår gjorde jag inte så mycket. En föreläsning och en lektion. Kollade igenom 3 avsnitt av Joan of Arcadia på kvällen...

Idag hade vi bara en föreläsning i projektkursen. Fick inte ut så mycket av den.
Kom hem lite efter tolv, åt lunch och sen vilade jag en stund för jag blev jättetrött...
Lekte lite i excel med innan, började fixa lite till labben i morgon. Får se hur långt Nina kommer idag, kanske kan bli klara snabbt. :)

Nu är det snart dags att äta, tonfiskgratängen står i ugnen. Ska bli gott. :)

Kanske blir en film ikväll eller läsa något kapitel i boken...

För övrigt så är det bara en och en halv vecka tills jag och Koffe sätter oss på tåget för att åka iväg och vara borta i nästan två veckor. :)

Helgen försvann

Våfflorna igår blev jättegoda. Vi slog på stort och gjorde egen björnbärssås till. Sen tog det en evighet att vispa grädden, Koffe och Andreas äger ju ingen elvisp.
Efter våfflorna och lite lek blev det två filmer. De var bra, men sådana som man bara ser en gång...
Var väldigt trött när filmerna var slut så jag somnade. Det blev första gången som jag och Koffe inte sov i min säng....

Sov länge idag, vaknade inte förrän närmre elva. Vi var väldigt duktiga och bakade bröd. Grahamsbullar blev det till frukost idag. Det var bättre än gårdagens frukost. :)


Dagens väldigt goda frukost.
Nybakade bullar och ägg.

Sen var vi ännu duktigare och snickrade lite i köket. Vi (eller mest Koffe) fixade så att alla skåpsluckor går att stänga.


Vi fixade även detta...

När vi var klara med det var det dags att gå hem till mig. Bytte om till träningskläder och stack sen iväg till sporthallen. Det var ett lagom jobbigt boxpass idag. Saknade dock slagkombinationer, han körde bara en sorts slag/spark åt gången. Så det kunde varit roligare. Men det funkar och jag tänker träna igen nästa söndag.

Nu är det dags att sova. Skola i morgon ju. Kommer inte kunna gå hem på lunchen som vanligt, då vi ska ha möte med projektgruppen...

GONATT!

Lördag

Jag mådde bättre igårkväll, efter både panodil och alvedon. Det blev en trevlig kväll med Koffe, Malin, Andreas och Jacky. Vi var hos Malin och käkade tacos och spelade kort. Pokerspelandet blev dock väldigt oseriöst...

Idag har jag inte gjort så mycket. Tvättade hela förmiddagen, sen somnade jag och sov bort ungefär en timme.... Det blev en god frukost idag i alla fall. Jag ställde mig och gjorde scones som vi åt med min favorit-Lemon Curd och Nutella. :)

Nu sitter jag hos Koffe. Han städar och håller på i köket... Vi ska snart göra våfflor. Kommer bli mumsigt! :)
Sen blir det film med popcorn och fruktsallad till. Vi ska se Twilight ikväll.

I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad som händer. Om det är fint väder blir det nog att gå ut med kameran. Sen är det ju träning som gäller i morgon kväll.

Nej, nu ska jag göra våffelsmet.

Ha en bra kväll!

Helt död

Jag mår inte så bra idag. Har varit helt väck/död hela dagen. Hade labb med projektgruppen i morse, det gick in genom ena örat och ut genom andra, typ... Inte alls bra. Sen gick jag hem och sov en och en halv timme. Sen kom Koffe hit och det var dags för lunch. Var lite piggare efter den, det varade igenom nästan hela föreläsningen. Fick veta att labbrapporterna för Oorganisk kemi måste vara godkända på måndag för att man ska bli godkänd i kursen.... Så när jag halvdöd lämnade skolan vid 15, efter att ha kidnappat Mattias labbrapport, gick jag hem och skrev ihop något som jag tror blev bra. Sen var det bara att gå och lämna in dem och hoppas att de blir godkända denna gång.

Ska se om jag blir piggare av en panodil och lite frukt. Annars stannar jag nog hemma i sängen ikväll. Fast jag vill va med och spela poker och käka tacos.... Får se hur det blir.

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund i alla fall. Disken får stå tills i morgon.

Torsdag

Idag har det i princip inte hänt någonting. Har bara slappat hela dagen. Gick upp vid halv åtta och åt frukost. Blev jättetrött efter en stund och la mig för att vila. Somnade och vaknade igen vid halv elva. Då gick jag upp, satte igång datorn och bokade plats på box-passet på söndag. Så på söndag blir det träning igen.
När Koffe slutat och kommit hit kollade vi igenom en tidning med recept för att bestämma vad vi skulle äta. Det blev bönburgare idag, överraskande goda. :)
Gick bort till hemköp och handlade, blev dyrt idag.... Men så är det när man behöver köpa tvättmedel och så.

I morgon är det skola 8-17, sen blir det taco och poker hos Koffe och Andreas.

På lördag ska vi käka våfflor. :D

Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova. Ska ju upp tidigt i morgon för då är det återigen dags att räkna cyklar.

Nytaggad

När jag kom in i min lägenhet igår möttes jag av en massa tända ljus. Det var jättemysigt.
Sen fick jag middag, stekt laxkotlett med räksallad och ett gott vitt vin. :)
Sen var det myspys resten av kvällen/natten.

Idag var jag för första gången i Fysikhuset, hade föreläsning i nya kursen, Beräkningsverktyg i kemi. Känns som det kommer vara en rätt tråkig kurs...

När sista föreläsningen var slut hoppade jag upp på cykeln och trampade ner på stan. Väl framme vid Red Cat tyckte jag det var lite tidigt så jag och Koffe gick en liten runda först. När klockan närmade sig 16:20 gick vi in. Henke fick bilden och började förbereda. Allt som allt så var vi där i ungefär en timme.
Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra. Blev riktigt nöjd med den också, blev dock inget litet hjärta som jag sa till mamma.

Så här blev den.
Vad tycker ni om den?

Ikväll ska jag läsa lite i nya kursboken och bara ta det lugnt med mitt ben. Det gör lite ont nu. Ska kanske se ett eller två avsnitt av Joan of Arcadia också eller försöka läsa ut Sagan om ringen.

Nu är det dags att tvätta och smörja in tatueringen.
Ha det bra!

På tåget

Hela gårdagen gick jag runt i Vivekas mjukisbyxor. Det känns skumt att jag kan använda hennes kläder....

Nu sitter jag på tåget. Är framme i Linköping om ca 1½ timme. :)
Då får jag äntligen träffa Koffe igen. :D
Vi har snackat i telefon sammanlagt 9 timmar denna helgen...

Nej, nu ska jag se ett avsnitt av Joan of Arcadia innan det är dags att packa ner datorn igen.

Blir nog inget mer inlägg idag. Kommer nog ha fullt upp resten av dagen/kvällen...


För övrigt fick jag och mamma världens shock idag när hon skulle lämna mig vid tåget. De hade flyttat Frasses! Så kan man ju bara inte göra. De hade bara flyttat hela byggnaden, den står numer på gräset längs med industrigastan....

Socker socker socker

I lördags kväll/natt pratade jag med Koffe i telefon i fyra timmar. Vi snackade egentligen inte om något vettigt. Men det var väldigt trevligt. :) Även igår blev det ett telefonsamtal, denna gång på tre timmar...

Det var en lugn förmiddag igår hemma hos pappa. Jag halvsov i sängen och snackade med folk på msn. Började även skriva på en text, men sen blev jag störd och kunde inte ta upp skrivandet igen. Ska försöka skriva klart idag...

Vid tre hämtade mamma mig. Vi bestämde vad vi skulle äta och vad jag ska baka, sen körde vi till affären. Väl hemma igen tog vi det lugnt innan det var dags att köra ner till träningen. Det var ett roligt träningspass men väldigt jobbigt. Jag hade sån mjölksyra i armarna redan efter uppvärmningen och då var det en timme kvar... Nu har träningsvärken börjat komma, den är inte nådig. Men det känns ändå väldigt skönt, fast jag knappt orkar lyfta på armarna.
Som vanligt efter ett jobbigt träningpass fick jag ett sånt sjukt sötsug. Kroppen bara skriker socker socker socker. Det blev citronfromage med grädde, några kex, lussekatter, lite juice och en kopp te...

Än så länge idag har jag inte gjort någonting. Jag har legat i sängen och lyssnat på musik, sovit, saknat och kramat björnen...

Nu ska jag ta och äta lite sen måste jag börja baka. Mamma utnyttjar mig nu när jag är hemma och "tvingar" mig att baka till henne.

Det är nu bara 26 timmar kvar tills jag är tillbaka i Linköping. Koffe har visst planerat något till i morgon kväll, men vill inte säga vad....

Stressigt, Bromölla, mormor

Dagen började lugnt med frukost. Sen kom jag och Sara på att tiden gått alldeles för snabbt. Så vi fick springa ut till bussen, men självklart så missar vi den. Vi börjar gå och kommer till en annan hållplats där vi hoppar på första bästa buss. Kommer fram till knutpunkten 5 minuter innan tåget ska gå. Så vi struntar i biljett och springer ner till spår 4, säger hejdå alldeles för snabbt och jag hoppar på tåget.
Så resan till Bromölla blev 100 kronor dyrare än den skulle blivit, men jag hann med tåget.
Pappa hämtade mig i Kristianstad och körde hem mig till mormor. Väl där fick jag våfflor och kaffe. Gott var det. :)
Vid halv 6 hämtade pappa mig och vi körde in till Kristianstad och Restaurang Peking. Maten var lika god som vanligt och vi fick gratis kaffe. :) Nästa gång jag ska dit blir när jag är här i påsk...

Nu ikväll har jag sett melodifestivalen med pappa. Finns inte så mycket att säga om det...

Resten av kvällen ska jag snacka i telefon med Koffe. :)

Saknar ord

Jag vet vad jag vill skriva, men inte hur jag ska få ut det.

Jag vill skriva vad jag kände när jag läste andra stycket i Koffes senaste blogginlägg. Det var så fint. Jag blev sååå.... Det går inte att beskriva med ord. Bara fråga Sara, jag blev helt tårögd.
Jag vill också kunna skriva så fint. Men vad jag än skriver kommer det aldrig låta lika bra...

Jag saknar Koffe mer nu. Jag längtar tills tisdag då jag kommer tillbaka till Linköping och får träffa dig igen. :)


För övrigt så är mitt hår, det lilla som finns kvar, mörkare nu. Blev för en gångs skull nöjd med färgen. :)
Bild kommer när jag är tillbaka i Linköping...

Nu ska jag ta och sova. Eller nästan snart i alla fall.
Innan jag åker härifrån ska Sara noppa mina ögonbryn... Ojoj, vad jag låter henne leka med mitt utseende nu. :P

Gonatt och sov gott allihopa!

Håret försvann

Dagen började med att jag vaknade vid halv 6, skickade sms till Koffe och sen sov jag ett par timmar till...
Gick upp vid 8 och käkade frukost, sen följde jag med Sara till campus. Hon hade en tråkig lektion idag, alla ville bara gå därifrån...

När vi kom hem igen var det dags för lunch och lite snack och musiklyssnande. Nu har hon precis klippt mitt hår. Det mesta försvann, men det blev bra. :) Jag ska snart ta och färga Saras hår, sen ska vi kanske sätta i lite färg i mitt också.. Men vilken färg säger jag inte. Och bilder blir det inga idag heller för jag glömde ta med sladden till kameran... Får lägga in bilderna i morgon när jag kommit till pappa, om jag orkar.

Nu får jag ta och sluta skriva. Ska va lite social. :P

Helsingborg

Nu sitter jag hemma hos Sara. :)
Resan ner gick bra. Tåget var som vanligt försenat, så fick springa när jag kom till Hässleholm för att hinna med pågatåget...
När jag kom fram till Helsingborg satte jag mig på Espresso House och drack kaffe och läste tills Sara hade slutat. Nästan två timmar blev det...
Sen tog vi bussen hem till henne, där jag sitter nu. Vi gick och handlade, sen fixade vi middag och nu är snart efterrätten klar. Det blir hallonpaj med glass ikväll, i morgon ska vi göra kladdkaka, precis som förr. :D

Vi ska fixa varandras hår sen, antingen ikväll eller i morgon. Plockar kanske fram saxen och lite färg. Får se hur det blir. Sara ska i alla fall bli blondare...

I morgon ska jag hänga med Sara till hennes lektion. Får se hur kul det blir. Ska nog ta med min bok och kanske läsa lite.

Har messat en del med Koffe ikväll också... Konstigt nog så har ingen av oss haft hicka idag. :P Det stämmer inte som man säger, att man hickar när någon tänker på en...

Nu ska jag och Sara se en film, så får sluta skriva.
Uppdatering och bilder kommer i morgon. :)

Ha det bra och gonatt!

Världen är liten

Ojoj vilka planer vi har.. Och bra ska det bli. :)
Helgen vecka 14 ska jag och Koffe åka till Vingåker och va där till mitten på vecka 15 då vi åker ner till Bromölla. Efter påskhelgen och en resa till Tyskland (för spritinköp) ska vi åka tillbaka till Linköping. :)

Det visade sig idag att min mormor och Koffes mamma kommer från samma ställe, Marmorbyn... Världen är liten, Koffes mamma vet vem Torgny, mormors bror, är. :P Sen snackade jag med min mamma och då berättade jag själklart det. Då kom hon på att Koffes mamma kanske vet vem hon och Kjell är, eftersom de var hos Torgny varje sommar när de var små...

Snart ska vi fixa lite mat här, börjar bli hungrig nu. Sen ska vi köpa tågbiljetter.

I morgon klockan 10 sätter jag mig på tåget mot Helsingborg och Sara. :D Ska bli ett par trevliga dagar med mycket snack och väldigt trevligt sällskap. På lördag blir det pågatåg mot Kristianstad. Ska äta middag med pappa på Peking. :) Sen ska jag även hälsa på mamma och mormor...
Sen ska jag åka tillbaka till Linköping på tisdag.

Så det ska även packas ikväll, så jag får med mig det jag behöver. Kläder, smink, dator och så...

Ha det bra!

Ledig :)

Nu är jag ledig en vecka. :)
Tycker inte i morgon räknas riktigt, det är ju helt frivilligt att hjälpa till vid studiebesöket. Jag gör det ju för att det är kul.

Jag kom på i helgen att jag verkligen gillar stuprörsjeans. Kom även fram till att jag passar i hatt, var några stycken som sa det till mig. :) Använde ju Koffes hatt typ hela helgen... Men igår köpte jag en egen. :)
Så det blir en liten stiländring hos mig, till hatt och tajta jeans... Ska nog köpa ett par nya svarta jeans också, när jag får pengar nästa gång.

Nina sa till mig idag att jag blivit väldigt smal. Hon sa att jag måste börja äta. Men jag äter ju! Vet inte när jag krängde så mycket senast som jag gjort den senaste veckan. Har ju lyckats trycka i mig (mha Koffe) 2 kladdkakor, en chokladsockerkaka, nästan 1 kg godis, 1½ rör med pringleschips och en massa god mat...
Det är bra att jag gått ner i vikt. Har lyckats utan att kämpa för det. Det bara blev så. Men till och med jag tycker att jag inte borde gå ner så mycket mer. Men vet inte vad jag ska göra för att sluta gå ner i vikt... Jag äter och äter och äter, får hoppas att vikten stannar på något bra....

Skrev tenta i Linjär Algebra idag. Det gick inte särskilt bra. Blir nog att åka tillbaka hit till Linköping efter Sweden Rock och skriva om den...

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen. Ska läsa Sagan om ringen, får se om jag hinner läsa klart den. :) Ska även tvätta i eftermiddag. Kanske en promenad mellan maskinerna också....

Ha de bra!

Lördagens efterrätt, chokladkaka med vit chokladkräm.
Riktigt mumsig! :)


Tenta

Kemitenta idag då. Den gick sådär. Var lite svårare än jag trodde den skulle va.

Efter att ha försökt plugga lite matte, men sovit det mesta av tiden åkte jag och Koffe in till stan. Jag köpte lite nya underkläder (det mesta håller på att trilla sönder) och hittade present till Sandra.
När vi kom hem igen var det dags att laga middag. Sandra, Daniel och Mattias kom ner hit. Vi skulle leka lappleken. Blev ett par trevliga timmar. Man kan ha roligare åt bilderna än vi hade när vi lekte.

Fin va?

Åttonde dagen

Hela den senaste veckan har varit väldigt bra. :)
Koffe är alldeles för snäll ibland. Nu står han och diskar min disk....

Gårdagens middag var riktigt god. Hela kvällen var väldigt trevlig. Efter maten satt jag och Koffe här och drack lite vin och körde lite Truth or dare på nätet... Man får veta en del kul saker då.
Som att om vi har ett dygn kvar att leva så vill både jag och Koffe kyssa Johnny Depp. :):P
Vid elva var det dags att gå bort till Kårallen. För en gångs skull var det bra musik nästan hela tiden i natt. Även livebandet, Molotov Jive, var bra. Vi var rätt trötta och gick hem redan halv två....

Idag har jag tränat lite. Jag och Koffe stack till simhallen, var i gymmet en liten stund. Sen hade vi tänkt simma några längder, men det var en vattenpolo match så vi satt i bubbelpoolen och ångbastun i stället.
När vi kom hem därifrån fixade vi middag. Spenatpaj blev det idag och den var väldigt god. Blev sjukt trött efter maten så jag somnade i Koffes säng medan han satt vid datorn. Men jag blev väckt och vi gick hem till mig...
Nu ska vi äta resterna av chokladkakan från igår, sen läsa en stund och sova.

I morgon är det dags för tenta i Oorganisk kemi, så jag ska försöka somna rätt tidigt ikväll....

Jag pratade även med mormor en stund idag. Hon blev glad när jag ringde. Vi bestämde att jag ska komma hem till henne på lördag, så vi ska sitta och snacka i några timmar. Så som bara vi kan. :)


Ska man älska eller hata den?
Älska den! :)

Sandslott

Gårdagen var slapp. Pluggade alldeles för lite matte, mot vad jag borde gjort. Halvsov det mesta av förmiddagen för jag var trött...

På eftermiddagen tog jag och Koffe bussen till Ikano. Skulle köpa present till Sandra, men hittade inte det jag hade tänkt. Så det blev rosor och ett par röda byxor till mig. Koffe köpte en hatt och en gul tröja...
Sen handlade vi på maxi innan vi tog bussen tillbaka. Kom inte hem förrän efter nio och då skulle vi fixa middag. Blev mat väldigt sent igår, men gott var det.

Denna dag började klockan åtta med att jag gjorde scones. Vid tio kom Sandra och Nina hit, så det blev lite lagfrukost innan vi gick till Colosseum för Suntrip. En tävling som går ut på att bygga ett sandslott efter givet tema på fyra minuter. Vi gick inte vidare så fick bara leka i sanden en gång.

Nu håller jag på att baka en chokladsockerkaka. Den ska vi ha till efterrätt ikväll med vitchokladkräm till. :)
Till middag ska vi äta räkor i het sås med ett vitt vin till. Mumsigt kommer det bli! :)

Sen är det eftersläpp i Kårallen. Då ska här dansas...

Nej, nu ringde äggklockan...
Ha de bra!

Sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. :( Har inte orkat vara vaken en hel dag denna vecka. Antingen har jag sovit en stund på förmiddagen eller eftermiddagen. Idag orkade jag inte gå upp förrän tio och då gick jag ändå och la mig innan tolv i natt. Sen satt jag och frös hela föreläsningen och nu sitter jag nerbäddad i sängen med två täcken och en kopp hallonte.

Min telefon dog igårkväll. :( Jag satt och pratade med mamma när den slutade fungera bara sådär hux flux. Den hängde sig, det stod att jag pratade med mamma, men tiden gick inte och vi hörde inte varandra. Stängde luckan och öppnade den igen och det stod fortfarande att jag pratade med mamma. Sen tog jag ut batteriet och när jag satt i det igen gick det inte att få igång telefonen.
Men som tur va fick jag låna Koffes telefon och ringa upp mamma medans han försökte få igång min. Det gick inget bra och efter en stund gav han mig fotmassage i stället. Sa det till mamma och då ignorerade hon mig i ett par minuter.... Hon blev nog lite avundsjuk. :P
När jag pratat klart med mamma tog jag fram min gamla telefon och vi satte i mitt simkort i den. Så nu använder jag den tills min är lagad. Jag har inte längre några nummer, så skicka gärna ett sms eller något om ni vill ha kontakt med mig den närmaste månaden (om jag får tillbaka telefonen då vill säga).

När jag väl orkade gå upp i förmiddags blev det frukost och sen bussen in till stan och Telenor-butiken. Gick bra att lämna in telefonen och förhoppningsvis kan de laga den. Annars får jag skaffa en ny. Jag hade i alla fall tur med att det hände nu, för garantin går ut om en månad.

Nu ska jag ta och läsa det sista på kemin och fixa returen på sista labbrapporten. Sen ska jag äta lite middag.

Onsdag

Började dagen med att vakna vid 6, gick ut och la mina kemiböcker i studierummet, sen gick jag tillbaka till sängen och sov en stund till.
Tyckte det var en bra idé att äta nutellamackor till frukost, men ångrade mig efter en timme ungefär. Då var jag så trött att jag knappt orkade plugga. Ont i magen och ryggen hade jag också...
Fick lite läst idag i alla fall.
Vid ett, när vi la ner pluggandet, kom  Daniel hit och frågade om vi ville följa med ut på promenad. Det blev den gula rundan i rydskogen. En halkig, men skön promenad.
Efter den var det dags att gå till hemköp och köpa lunch/middag. Blev inte mat förrän vid fyra....
Blev jättetrött efter maten och sov en liten stund i soffan. Sen har jag segat fram tills nu. Var egentligen meningen att jag skulle pluggat lite till ikväll men det blir nog inte så. Kommer säkert bara somna om jag försöker.
Ska se en film och vara ännu mer onyttig innan det är dags för ännu en skön natts sömn.

För övrigt så hittade jag tågbiljetter både hemhem och tillbaka i påsk för ~300 kr. :)

Ha de bra!

Curious simple molecules

Det bara hände och det känns bra. :)

Jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna, men tiden har gått alldeles för snabbt så jag har inte hunnit.

Idag fick jag frukost (lunch) på sängen. :) Jag gick upp i lagom tid i morse, duschade och satte mig vid datorn en stund, men åt ingen frukost (var inte hungrig). Bestämde mig för att bädda sängen, men blev trött och somnade i den i stället. När Koffe kom hit på lunchen ~1 timme senare, väckte han mig. Sen fixade han lite frukost till mig, jättesnällt av honom tycker jag. :)
Så bra som jag sovit de senaste nätterna vet jag inte när jag gjorde senast. Riktigt skönt att vakna pigg, utvilad och glad. :)

Idag fyller Emma år. Så ett stort grattis till henne. Hon fick 3 Monki-nallar av oss (mig, Sandra, Daniel, Sandra, Mattias, Nina, Alexander och Fredrik) och blev jätteglad för det.

Eftermiddagen har idag spenderats med kemiboken och det gick riktigt bra. Jag satt för en gångs skull och antecknade lite under tiden som jag läste. Skrev ner saker jag inte förstår, som jag ska kolla mer på och även lite roliga meningar med onödig fakta.

Nu ska jag snart fixa middag. Potatismos och stekta grönsaker blir det idag.
Sen ska jag skicka iväg labbrapport 5&6 till Richard.

Måndag

Har inte gjort så mycket idag. Hade sista föreläsningen i Oorganisk kemi bland annat.
Försökte skriva klart sista labbrapporten men upptäckte att jag glömt skriva ner en formel....

Fick brev från Liseberg idag och jag fick inget jobb där denna sommaren heller.

Tog en titt på schemat för period två innan och det ser bra ut. Under sista kursen är det 16 timmar labb i veckan. :)
Den 18 mars har vi två kemiföreläsningar 10-15. Sen blir det att köra som en dåre ner till stan och tatueraren, för att få dit svalan på benet...

Nu ska jag se ett eller två avsnitt av Joan of Arcadia med Koffe. Sen är det dags att sova.

Vart tog dagen vägen?

Dagen bara försvann. Har spenderat hela dagen halvsovandes i sängen. Kändes som tiden gick jättesnabbt. Så det som skulle göras idag har inte blivit gjort än. Men nu ska jag börja skriva labbrapporten.
Sen ska jag äta och kanske se en film innan jag ska sova igen.

Usch

Såg The Grudge, både ettan och tvåan med Koffe innan. Och nu kommer det va svårt att sova.. :S
Hemska, är vad de är! Men ändå bra på nått sätt...

RSS 2.0