Göteborg + Projekt

Kom hem från Göteborg igår och har bara tagit det lugnt sedan dess. Det enda jag presterat idag är att sjalen av kärleksknutar nu är klar. :)

Semestern var trevlig fast det var alldeles för mycket pollen ute vid stugan för mig. Vi bodde i Jannes stuga som ligger 4 mil söder Göteborg mitt i skogen. Det fanns inte något att göra där på kvällarna eftersom det var för mycket träd för att få någon vettig mottagning på tv:n så jag började sticka på strumporna till Koffe.

Så här långt hann jag på tre kvällar.

I torsdags innan vi körde ut till stugan gick vi runt 2 timmar i botaniska trädgården. Det mesta var överblommat men det var väldigt fint ändå. :)

Klippträdgården


I fredags gick vi runt på stan. Hade med oss några garnnystan, linnen och böcker hem därifrån.

I lördags var det dags för Liseberg. Det var roligt och lagom mycket folk. Fick Koffe att åka några karuseller till slut. Han visade hur pricksäker han är genom att vinna en liten anka till mig på Ankjakten. :) Jag visade min skicklighet i att rulla bollar genom att vinna Balderracet på 29 sekunder, vilket resulterade i en liten rosa anka som Viveka fick. Om jag hade varit 4 sekunder snabbare hade jag vunnit en stor. :)

 

Denna vecka ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför de nya kurserna som börjar på måndag. Ska försöka hinna avsluta något mer av mina projekt så jag kan börja på nya sen. ;P

Det finns så många saker jag vill göra, bland annat två filtar och en kudde och med döskalle-mönster.

 

Nu ska jag ut i köket och se om jag hittar något vi kan ha till en sen middag. Ha det bra!


En liten kommentar
Postat av: Cecilia/Fin_Honey/Miss007

Oj du är verkligen duktig :)

2010-10-15 , 01:39:34
URL: http://miss007.bloggplatsen.se/

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0